Έκτακτη σύσκεψη φορέων ενόψει της συνάντησης του βουλευτή Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Tην Παρασκευή 03/07/2020, πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη θεσμικών φορέων, με αφορμή την επικείμενη συνάντηση του βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10/07/2020.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο βουλευτής  Γιάννης Αντωνιάδης, οι αντιπεριφερειάρχες Γιάννης Κιοσές και Βασίλης Άμπας και οι δήμαρχοι Βασίλης Γιαννάκης, Άνθιμος  Μπιτάκης  και Παναγιώτης Πασχαλίδης και διεξήχθη με την μέθοδο της τηλεδιάσκεψης αλλά και δια της τηλεφωνικής οδού.

Αποφασίστηκε να τεθούν ενώπιον του πρωθυπουργού τα κάτωθι:

  1. Κατ’εξαίρεσιν χρηματοδότηση του δήμου Αμυνταίου για τρέχουσες ανάγκες και έργα υποδομής λόγω της πρόωρης απολιγνιτοποίησης , η οποία έχει ήδη ξεκινήσει .
  2. Σχεδιασμός  ενός παράλληλου προγράμματος για τον άξονα Φλώρινα-Αμύνταιο-Πτολεμαϊδα–Κοζάνη-Μεγαλόπολη προκειμένου να καλυφθεί το χρονικό διάστημα ως την έναρξη υλοποίησης του κυρίως προγράμματος για την δίκαιη μετάβαση στην μεταλιγνιτική περίοδο. Το πρόγραμμα θα αφορά θέσεις απασχόλησης για ανέργους, εκπονήσεις μελετών, αγροτικά θέματα (νέοι αγρότες, σχέδια βελτίωσης κ.α), θέματα παιδείας, δασοπονίας κ.τ.λ.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 950 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.