Έλλειψη ενημέρωσης (Ρηγίνος)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Ο φόβος φυλάει τα έρημα και σπέρνει πανικό, καλύτερα να ξέρουμε που βρίσκεται ο εχθρός παρά να κυνηγούμε φαντάσματα. Έτσι πάθαμε και με τον κορωνοϊό, όλοι ενημερώνονται εκτός των Φλωρινιωτών, από την αρχή της πανδημίας μας έκρυβαν τα κρούσματα και λειτουργούσε το ράδιο αρβύλα.

Δώστε στοιχεία, ηλικία, φύλο, δήμο, χωριό, ακόμα και επάγγελμα. Δεν στοχοποιούμε αρρώστους ούτε θέλουμε ονόματα, απλά ιχνηλάτηση π.χ. αν ήρθε σε επαφή με γνωστό κρούσμα, αν είναι από το εξωτερικό, αν είναι ορφανό ή από πόσα τυχαία δείγματα.

Εκτός κι αν δεχτούμε ότι η διασπορά είναι ανεξέλεγκτη, αλλά και αυτό καλά είναι να το γνωρίζουμε. Ελλείψει νομιάτρου στην Διεύθυνση Υγιεινής, το κενό καλείται να καλύψει ο διοικητής του νοσοκομείου ή ένας εκπρόσωπος της περιφέρειας ακόμα και του Δήμου, μην τα περιμένουμε όλα από τον ΕΟΔΥ.

Αν ο κύριος Παπούλκας έχει τόση ευθυνοφοβία ή δεν κατέχει και νομίζει πως το νοσοκομείο είναι «κτηματική» υπόθεση, να πάει σπίτι του. Εν όψει της επιβολής τοπικών lockdown ο κόσμος θέλει να ενημερώνεται για να προστατεύεται κατά το δυνατόν π.χ. στις εκκλησίες δεν φορά ακόμα κανένας μάσκα.

Σήμερα μαθαίνω ότι η Ελλάδα θεωρείται κατηγορία Β και για να ταξιδέψω Κύπρο χρειάζεται test 72 ώρες πριν.

3/8/2020

Ρηγίνος Μέσσιος – πρώην διευθυντής ΕΣΥ-υγιεινολόγος – διατελέσας νομίατρος Φλώρινας

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 960 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.