Έναρξη προπονήσεων και εγγραφών για τη νέα σεζόν στον Αθλητικό Όμιλο Φλώρινας

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας (ΑΟΦ) ανακοινώνει την έναρξη προπονήσεων, καθώς και την έναρξη εγγραφών για την νέα σαιζόν 2020-21 στα τμήματα Διάθλου (συνδυασμός σκι ή ρολλερ σκι με σκοποβολή) και Σκί Δρόμων Αντοχής και αφορούν παιδιά γενν. 2007-2014.

Το πρόγραμμα προπονήσεων των αρχαρίων για την νέα σαιζόν, έχει αναρτηθεί στο official site AOF, ενώ το πρόγραμμα των αγωνιστικών ομάδων έχει αποσταλεί  private στους ίδιους τους αθλητές. Οι προπονήσεις όλων των ομάδων (Α’,Β’,Γ1,Γ2,Γ3,Δ’) περιλαμβάνουν στο σύνολό τους:

Roller ski, σκοποβολή, τρέξιμο, ορειβασία, ποδήλατο, εκμάθηση τεχνικής σκι με τα Roller skis, ασκήσεις ενδυνάμωσης. Για τις προπονήσεις του Ιουνίου ο ΑΟΦ δεν έχει την παραμικρή οικονομική απαίτηση απο τους νεοεγγραφέντες αθλητές. Επίσης όλος ο εξοπλισμός (σκι, roller skis, μπατόν, μπότες σκι) των νέων εγγραφών καθώς και όλων των υπολοίπων ομάδων του, παρέχεται δωρεάν.

Διευκρίνηση: Σε περίπτωση μεγάλου αριθμού εγγραφών μή διαχειρίσιμου, ο όμιλος θα προβεί σε τεστ σκοποβολής και φυσικής κατάστασης.

Official site AOF: www.aoflor.gr – mail: a.o.flor@gmail.com Πληροφορίες: Τίτας Χρήστος mob: 6932919269

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 956 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.