Ένα χρυσό, ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο για το Ξίφος Ασκήσεως της ΓΕΦ στο Πανελλήνιο Κύπελλο Παμπαίδων Παγκορασίδων U13 και U10

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Ένα χρυσό, ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο για το Ξίφος Ασκήσεως της ΓΕΦ στο Πανελλήνιο Κύπελλο Παμπαίδων Παγκορασίδων U13 και U10 που έγινε στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών μας:

Στην κατηγορία U13 Παμπαίδων ο Χατζηϊωάννου Δημήτρης 9ος, Kazantsev  Mark  11ος και Malodchyn Uladzimir 29ος  σε 60 συμμετοχές.

Στις Παγκορασίδες U13 τα κορίτσια μας εντυπωσίασαν με την Δούμτση Αντιγόνη να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο και Ναϊδη Καλλιρόη το χάλκινο. Ακολούθησαν  Γλούφτση Αγγελική 20η, Χατζηλία Νικολέτα 21η και Μπουτάρη Μιχαέλα 26η σε 50 συμμετοχές.

Στην κατηγορία U10 Παγκορασίδων η Τικοπούλου Ελένη στην πρώτη της συμμετοχή σε επίσημο αγώνα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με την Τερπίνα Ιωάννα να ακολουθεί στην 9η θέση σε 21 συμμετοχές.

Συγχαρητήρια στους προπονητές μας Στάθη Γεροσίδερη και Δημήτρη Δούδο  για το εξαιρετικό αποτέλεσμα και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς των αθλητών μας, που είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν!!


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.