Ένταξη των δύο έργων «Μελέτη αρδευτικού δικτύου Βεγορίτιδας» και «Μελέτη αρδευτικού δικτύου Χειμαδίτιδας» του Δήμου Αμυνταίου στο πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Αντωνιάδη εκδόθηκε το κάτωθι Δελτίο Τύπου:

Την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστας Σκρέκας υπέγραψε την ένταξη για εκπόνηση των δύο μελετών αρδευτικών δικτύων Βεγορίτιδας και Χειμαδίτιδας στο πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου.

Δύο μεγάλα έργα, τα οποία όταν θα ολοκληρωθούν θα αλλάξουν την εικόνα του λεκανοπεδίου Αμυνταίου.

Με κοινή προσπάθεια με τον Δήμαρχο Αμυνταίου, τον Περιφερειάρχη και τους Αντιπεριφερειάρχες της Φλώρινας, αλλά και όλους τους κατοίκους του Δήμου Αμυνταίου, ένα όνειρο δεκαετιών γίνεται πράξη.

Μια προσωπική προεκλογική δέσμευση για ένταξη και των δύο αρδευτικών δικτύων Βεγορίτιδας και Χειμαδίτιδας, δικαιώνεται. Από την επόμενη κιόλας μέρα της ανάληψης της εξουσίας από τη Νέα Δημοκρατία και της εκλογής μου ως κυβερνητικού βουλευτή του Νομού Φλώρινας, ξεκίνησε ένας αγώνας για την εξεύρεση των 6 εκ. ευρώ για την εκπόνηση των δύο μελετών.

Σήμερα, εκφράζω την ικανοποίησή μου γιατί οι κόποι δύο χρόνων στέφτηκαν με επιτυχία. Χαιρετίζω λοιπόν την απόφαση του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του υπουργού Περιβάλλοντος και ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα, γιατί ικανοποίησαν άλλο ένα αίτημα του φλωρινιώτικου λαού και δικαίωσαν όραμα δεκαετιών.

Τα εν λόγω έργα στρατηγικού χαρακτήρα θα αλλάξουν σημαντικά το παραγωγικό μοντέλο του Δήμου Αμυνταίου. Δικαιολογημένα είναι μέρες γιορτής και χαράς για όλους τους κατοίκους του Δήμου Αμυνταίου, του νομού Φλώρινας και όλης της Δυτικής Μακεδονίας.


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.