Αγία Σοφία – Τι τέμενος τι εκκλησία… (Ρηγίνος)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Η πόλη έπεσε μαζί και η τιμή του Βυζαντίου, η θεοκρατία καλά κρατεί όποιος και να’ ναι ο αφέντης. Οι Οθωμανοί την προστάτεψαν και τη συντήρησαν για να’ ναι σήμερα όρθια, έτσι δικαιούνται το κτίσμα όχι όμως την ιστορία της και τα αρχαία ελληνικά μνημεία που βρίσκονται εκεί.

Ας την κάνουν και καζίνο σκασίλα μας και δεν θα μας εκβιάζουν οι Τούρκοι με τέτοια κακόγουστα και άνοστα ερείσματα για να πάρουν κάτι άλλο πιο σημαντικό με παζάρια γύφτικα με σκοπό τον αποπροσανατολισμό για να μας παρασύρουν εκεί που θέλουν.

Στο κάτω-κάτω αυτοί θα χάσουν από τον τουρισμό. Είναι παγίδα, θέλουν να λειτουργήσουμε συναισθηματικά όπως αυτοί γιατί ξέρουν ότι χάνουν το παιχνίδι με την ΑΟΖ που οι δικοί μας φοβούνται να συζητήσουν.

Έχουν σχέδιο να επιτείνουν το συγκρουσιακό πεδίο σε όλα τα θέματα ποντάροντας στους θερμοκέφαλους θρησκόληπτους ένθεν και ένθεν και εκβιάζοντας με τον αδύναμο κρίκο που είναι η Κύπρος βάζοντας ξανά ψευτοδιλήμματα στους Ελλαδίτες, ή Κύπρο ή Αιγαίο.

Κάποιοι όμως δημοσιογράφοι κρατικών καναλιών (ΕΡΤ), παπαγαλάκια γνωστών μαέστρων που κινούν ξανά τα νήματα της προδοσίας παίζουν το παιχνίδι του Ερντογάν κουνώντας το δάχτυλο στους Κυπρίους που έκαναν το ΛΑΘΟΣ (;) να κάνουν ΑΟΖ και να μοιράσουν οικόπεδα, γιατί από τότε λένε αγρίεψαν οι Τούρκοι!

Υ.Γ. Γνωρίζουν οι «ελληναράδες» χριστιανόπληκτοι ότι επι τουρκοκρατίας κτίστηκαν οι πιο πολλές εκκλησίες και ότι οι «άγιοι» χριστιανοί κατέστρεψαν ό,τι ωραίο και ελληνικό πέραν των αγαλμάτων και τα βιβλία; Και έρχεστε να μας πουλάτε πατριδογνωσία και βυζαντινολαγνεία;     

11-7-2020

Ρηγίνος Μέσσιος

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 958 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.