Αιμομιξία (Ρηγίνος)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Άκρως τοπικιστές-εθνικιστές, δεν τολμούν να ξεφύγουν από την μίξη του ίδιου αίματος γαλουχημένοι με ιδεοληψίες μεγαλείου πρωτιάς και αριστείας, στηριγμένοι πάνω σε θρησκευτικό-εβραϊκά μασονικά πρότυπα γαλαζοαίματων και αγαπημένων του Θεού!

Συνεχόμενες γενιές συγγενικές συνουσιάζονται και γι’ αυτό διαιωνίζονται κληρονομικές και άλλες σπάνιες παθήσεις εκφυλιστικές (οι βοσκοί το γνωρίζουν). Τεκμηριωμένα, με βάση νόμων της γενετικής έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να συμπέσουν παθογόνα γονίδια με υπολειπόμενο-ετερόζυγο χαρακτήρα και να γεννηθούν άρρωστα ομόζυγα άτομα όπως π.χ. στην μεσογειακή αναιμία.

Αυτό που ενστικτωδώς αποφεύγουν τα ζώα-τρανό παράδειγμα ο λαγός- ο άνθρωπος επιμένει να μην δέχεται την διαφορετικότητα και να την απορρίπτει από φόβο προς το άγνωστο, να μην αλωθεί ο πλούτος του, τα πολιτισμικά του στοιχεία και επιμένει «παπούτσι από τον τόπο σου και ας είναι τρύπιο», η μεγαλύτερη βιολογική βλακεία και βασική αιτία των προβλημάτων δημόσιας υγείας και της ανώμαλης δημογραφικής διασποράς.

Πιο λαϊκά να τα αναλύσω δεν γίνεται, μετά θα αναγκαστώ να μιλήσω αισχρά γι’ αυτούς που πιστεύουν στην καθαρότητα της ράτσας τους! Αυτοί που κατέχουν το θέμα καλύτερα (γενετιστές, ανθρωπολόγοι κ.α) ας “κατέβουν” να τα πουν καλύτερα.

Εγώ μιλώ από την πείρα μου σαν γιατρός που έζησα και σε διαφορετικά μέρη. Σε τόπους όπου υπάρχουν επιμειξίες με διάφορες ράτσες, ο πληθυσμός είναι πιο υγιής, παρ’ όλη την εσωτερική και την εξωτερική μετανάστευση μεγάλου μέρους του υγιούς πληθυσμού.

Τα ταμπού και τα κόμπλεξ μας τα κρύβουμε ομαδικά στα βάθη των ωκεανών και στα σύννεφα γι’ αυτό θα τα βρίσκουμε πάντοτε μπροστά μας, γιατί στα νερά του πλανήτη μας υπάρχει μια συνεχής κίνηση και ανακάτεμα για να μην βρωμίσουν και λειτουργούν ομοιοστατικά στο κλίμα, γι’ αυτό είναι ζωντανή ακόμα η γη μας.

Το ίδιο συμβαίνει και μέσα στον οργανισμό μας, μια αέναη ροή των υγρών που πρέπει να αναπληρώνονται. Μακάρι να ισχύει το ίδιο και στα μυαλά μας και να τα κρατούμε πάντα ανοιχτά.

Και για να μην μελαγχολήσουμε να πω τούτο: η φύση κάθε φορά διαλέγει τα καλύτερα γονίδια για να εκφραστούν, και την ανωμαλία κατά το δυνατόν την απορρίπτει. Κάντε παιδιά λοιπόν σύμφωνα με σωστό οικογενειακό προγραμματισμό και μη φοβάστε, γιατί γερνάμε σαν λαός.

25-7-19
Ρηγίνος Μέσσιος
Συνταξιούχος γιατρός.

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 956 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


One thought on “Αιμομιξία (Ρηγίνος)

 • 03/08/2019, 20:58
  Permalink

  διαβάζουμε: Κάντε παιδιά λοιπόν σύμφωνα με σωστό οικογενειακό προγραμματισμό και μη φοβάστε, γιατί γερνάμε σαν λαός.
  σχόλιο:
  η πολυτεκνία, για να πάψουμε να γερναμε ως λαός, έρχεται σε αντίθεση με τον όποιο οικογενειακό προγραμματισμό.
  επίσης, το άρθρο τελειώνει τελείως απρόσμενα με την ανωτέρω παρότρυνση! θα περιμέναμε ένα τέτοιο τέλος: ” επειδή η παγκοσμιοποίηση θέλει το ανακάτωμα των εθνων, παντρευτειτε με τούρκους/αλες”…

  Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.