«Αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα» – «Αγαπάτε αλλήλους» (Ρηγίνος)

Γενετήσια αγωγή και ευγονική πάνε περίπατο, κλειστές κοινωνίες, αιμομικτικές πώς να τις διαγνώσεις ψαχουλεύοντας τα γονίδια τους, είναι δύσκολο. Όμως ο βοσκός κατέχει το θέμα καλύτερα παρακολουθώντας το κοπάδι του που το ανανεώνει κάθε τόσο με καινούργιους επιβήτορες.

Κοινωνίες κλειστές, έντονα τοπικιστικές, εβραϊζουσες της παλαιάς μνημονιακής καταδίκης μας, των Αβραάμ και Ισαάκ που παντρεύτηκαν πρώτου βαθμού συγγενείς τους και μας τους παρουσιάζουν σαν πρότυπα από την πρώτη τάξη του δημοτικού!

Ενώ οι ημιάγριοι για μας Αφρικανοί Αιθίοπες ψάχνουν μέχρι και έξι γενιές την πιθανότητα μήπως είναι συγγενείς όταν είναι να παντρευτούν για να αποφύγουν την αιμομιξία, γιατί είναι πιο κοντά στη φύση και ξέρουν πως υπάρχει αυξημένος κίνδυνος να εμφανιστούν κληρονομικές παθήσεις, όπως αιματολογικές, νευρολογικές, ψυχιατρικές και άλλα σπάνια σύνδρομα, σύμφωνα με τους νόμους της γενετικής.

Η περιχαράκωση των φυλών λόγω χρώματος, δέρματος, καταγωγής, γλώσσας, μα προπαντός θρησκείας έχει σαν αποτέλεσμα τις αιμομιξίες που είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα δημόσιας υγείας, μαζί με την έλλειψη καθαρού πόσιμου νερού. Ποιο είναι το βαθύτερο νόημα της ρήσης του Χριστού με το «αγαπάτε αλλήλους»;

Ρηγίνος Μέσσιος
Οικογενειακός γιατρός-υγιεινολόγος


Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
4,5 rating
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 384 αξιολογήσεις)
Τέλειο84%
Πολύ καλό4%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Απαίσιο9%

Terra Greca - Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων - Φλώρινα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll Up