Ανακάλυψη άγνωστων θεών (του συγγραφέα-ερευνητή Ιωάννη Ευθυμιάδη)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Πρόλογος

Φίλοι αναγνώστες το συγγραφικό ερευνητικό άρθρο έχει να κάνει με μια προσωπική εμπειρία μεταφυσικών = φυσικών γεγονότων και τίποτα το λιγότερο ή περισσότερο. Το συμπέρασμα  και η επιστημονική ανάλυση είναι στην κρίση την δική σας...” (Ιωάννης Ευθυμιάδης.)

Θα ξεκινήσω με την σκέψη συλλογιζόμενος την δύσκολη νοητική ανάλυση των φαινομένων στο χωροχρόνο.  Όλα αυτά τα φαινομενικά ανεξήγητα μυστήρια (σκιές- μορφές κ.α.) είναι της νοητικής μας αντίληψης πέραν των τριών διαστάσεων, δεν μιλάω για οπτασίες της φαντασίας.

Γνωρίζουμε ότι ο χώρος είναι πολυδιάστατος. Οι άνθρωποι λειτουργούν με τρισδιάστατη αντίληψη στο χωροχρόνο των γεγονότων. Με την ανάπτυξη του εσωτερικού  “είναι” (λογική- συναίσθημα- ένστικτο) κ.λπ. θα μπορεί ο άνθρωπος να διεισδύει νοητικά από μια (πύλη) σε άλλες διαστάσεις του χώρου.

Υπάρχει ταυτόχρονος αιθέριος (κόσμος) με τον δικό μας, που δεν χαρακτηρίζεται παράλληλος. Εάν υφίσταται κάποιος παράλληλος κόσμος (σύμπαν) με εμάς, τότε δεν θα μπορούσε ποτέ να υπάρξει κάποια νοητική – υλική  ή ψυχική επικοινωνία.

Οπότε όλα αυτά τα ανεξήγητα συμβαίνουν στο δικό μας κόσμο, αλλά σε άλλη διάσταση. Αυτές οι μορφές δεν αποκαλύπτονται μόνο στο δικό μας αιώνα, αλλά έχουν αποκαλυφτεί σε όλους τους αιώνες των πολιτισμών.

Ήταν και είναι το μεγαλύτερο μυστικό του κοσμογίγνεσθαι.  (Για να μη μιλάω αόριστα και ακατανόητα στους αναγνώστες οι άνθρωποι μοιάζουν με τις μορφές).

Υπάρχουν δυο τρόποι νοητικής (συνάντησης). Ο ένας τρόπος επικοινωνίας είναι να εισέλθουν στη διάστασή μας, ο άλλος τρόπος είναι να εισέλθουμε στην διάστασή τους.

Από τις πρώτες νοητικές επαφές με μορφές που έχουν καταγραφεί είναι: Θα κατονομάσω περιληπτικά μερικά ονόματα όπως ο Αβραάμ, Μωυσής, Βούδας, Μωάμεθ, (μαντεία) Σαμοθράκη, Δελφοί, Διόνυσος κ.α.

Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα σημεία επικοινωνίας που ήταν γνωστά από την αρχαιότητα, όπου κοντά στη περιοχή αυτή αναστήλωναν τα μαντεία. Ο τρόπος επικοινωνίας με τις μορφές ήταν το απόρρητο μυστικό της ιέρειας ή του αρχιερέα, όπου οι άνθρωποι πήγαιναν και έπαιρναν συμβουλές από το μαντείο, χρησμούς και προβλέψεις για το μέλλον.

Την ιέρεια την χαρακτήριζαν σαν ο ενδιάμεσος κρίκος με τον θεό. Ένας ενδιάμεσος νοητικός κρίκος με μια θεϊκή μορφή  ήταν και ο Ιησούς πριν την θέωση του. Όλες αυτές οι αναφορές είναι (λογικό) να παραμένουν υποθετικές εικασίες, πλην μέχρι από κάποια προσωπική εμπειρία.

Το μεγαλείο αυτής της έρευνας είναι ότι επιβεβαιώθηκε η αναφορά του ιστορικού Ηρόδοτου, Παυσανία..κλπ. για την αναφορά ενός πολύ παλιού (χαμένου μαντείου;). Επίσης αναμφισβήτητα στοιχεία προκύπτουν από το Άγιο Όρος, Κωνσταντινούπολη, και Βατικανό.

Οι δυσκολίες και η αυτοπροστασία της περιοχής.

Το νεκρομαντείο (αρχείο γνώσεων) ήταν το ζητούμενο ενδεχομένως και από τους αρχαίους μυημένους μύστες ιερείς, ιέρειες, Ολυμπιάδα, Αλέξανδρο.. Θα αναφερθώ σε κάποιες περιορισμένες λεπτομέρειες όπως: Αν βρεθεί κάποιος τυχαία στην περιοχή γνωρίζοντας ή μη, η αποκάλυψη του μυστηρίου γίνεται μόνο κατά βούληση (επιλογών). Έχει να κάνει όπως ανέφερα μέσω μιας νοητικής αποκάλυψης.

Στο σημείο του χώρου μέσα από τις διάφορες μορφές πετρωμάτων (σκεπτόμενης ύλης), ξαφνικά γίνεται μια νοητική επικοινωνία, όπου το ομοίωμα της πέτρινης μορφής εμφανίζεται πλέον σε μια ζωντανή μορφή και αναφέρεται στο παρελθόν, κάτι το ανεξήγητο.

Είναι στη κρίση των μορφών-ομοιωμάτων της περιοχής αν σε αποδεχτούν ή όχι. Το μυστήριο θα παραμείνει ακόμα άλυτο, μη προσβάσιμο και ανεξερεύνητο…

Ιωάννης Ευθυμιάδης


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 950 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

One thought on “Ανακάλυψη άγνωστων θεών (του συγγραφέα-ερευνητή Ιωάννη Ευθυμιάδη)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.