Ανακοίνωση για τη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

εκλογές ΚΙΝΑΛ

Στις 5 Δεκεμβρίου 2021 και (αν χρειαστεί) στις 12/12 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας οι εκλογές θα διεξαχθούν σε 3 εκλογικά κέντρα (ΕΚ):

  1. ΕΚ Φλώρινας, στο Εργατικό Κέντρο Φλώρινας (Ηπείρου 26)
  2. ΕΚ Αμυνταίου, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου (Νικολαΐδη Γρηγορίου 2)
  3. ΕΚ Πρεσπών, σε Αίθουσα στο παλιό Δημαρχείο (Λαιμός)

Τα ΕΚ θα είναι ανοιχτά από 7:00 έως 19:00

Στις εκλογές μπορούν να ψηφίσουν όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους Εθνικούς Εκλογικούς Καταλόγους. Για την ταυτοποίησή τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης.

Κατά την διαδικασία των εκλογών όποιος/α δεν είναι μέλος του Κινήματος Αλλαγής υπογράφει αίτηση και βεβαιώνει ότι δεν είναι μέλος άλλου πολιτικού κόμματος, ότι αποδέχεται και αναλαμβάνει πλήρως τις δεσμεύσεις που απορρέουν από την αντίστοιχη ιδιότητα με βάση τα σχετικά άρθρα του Καταστατικού του Κινήματος και ακόμα συναινεί και εξουσιοδοτεί το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ για την χρήση των στοιχείων του καταλογου ψηφισάντων με βάση το νομικό πλαίσιο για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων.Η αίτηση εγγραφής μέλους/φίλου θα διατίθεται από τις εφορευτικές επιτροπές.

Όσοι έχουν γεννηθεί το 2005 (είναι δηλαδή 16 ετών) για να αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου θα πρέπει εκτός από την ταυτότητα και την αίτηση εγγραφής μέλους ή φίλου να καταθέσουν υποχρεωτικά πιστοποιημένο ΑΜΚΑ (από την εφαρμογή της ΗΔΙΚΑ).

Οι αλλοδαποί που μένουν στη χώρα, υποχρεωτικά θα πρέπει να έχουν διαβατήριο, άδεια παραμονής σε ισχύ στην Ελλάδα, πιστοποιητικό ΑΜΚΑ από την εφαρμογή της ΗΔΙΚΑ και απαραίτητα, εάν δεν είναι μέλη του Κινήματος, να καταθέσουν αίτηση εγγραφής μέλους ή φίλου του Κινήματος.

Όλοι οι ψηφοφόροι καταθέτουν το ποσό των 3 ευρώ (την 5η Δεκεμβρίου μόνο) το οποίο εισπράττεται από τη Γραμματεία της Εφορευτικής Επιτροπής. 

Για να αποφευχθεί ο συνωστισμός την ημέρα των εκλογών και καθυστερήσεις κατα την συμπλήρωση της αίτησης εγγραφής μέλους ή φίλου, η αίτηση έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Κινήματος Αλλαγής και συνίσταται [για όσους δεν είναι μέλη του Κινήματος] η εκτύπωσή της και η συμπλήρωσή της πριν προσέλθουν οι ψηφοφόροι στα εκλογικά τμήματα.

https://kinimaallagis.gr/gggg/uploads/2021/11/aitisi-eggrafis-melous-filou-kinal.pdf

Θα τηρηθούν αυστηρα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα με βαση τα μέτρα προφύλαξης κατά της εξάπλωσης του COVID19Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους κλειστούς χώρους

Απο τη Νομαρχιακή Επιτροπή Συντονισμού Φλώρινας

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 959 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.