Ανακοίνωση του Συνδυασμού Συνεργασία για την Ανάπτυξη του Δήμου Αμυνταίου

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Προς ενημέρωση όλων των πολιτών του Δήμου Αμυνταίου, όσον αφορά την συνειδητή αποχή των δημοτικών συμβούλων της παράταξης μας, και από τα δύο δημοτικά συμβούλια, για την εκλογή προέδρου του δημοτικού συμβουλίου. Δεν υπάρχει, και δεν υπήρξε ποτέ συνεργασία η συμμαχία με τον δήμαρχο, και με την δημοτική αρχή που διοικεί, άλλωστε αυτό φαίνεται και από τη μη συμμετοχή των δημοτικών μας συμβούλων στην διοίκηση του Δήμου Αμυνταίου.

     Η συμμετοχή, ή η αποχή  αντίστοιχα των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης από τα συγκεκριμένα δύο δημοτικά συμβούλια, βάση του νόμου περί δήμων και κοινοτήτων παράγει πολιτικό αποτέλεσμα. Πολιτικό αποτέλεσμα που στην συγκεκριμένη περίπτωση παίζει καθοριστικό ρόλο για την ομαλή λειτουργία του δήμου. Η εκλογή του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, είναι συνειδητή επιλογή του εκάστοτε δημάρχου, διότι είναι ο άμεσος συνεργάτης του, όχι μόνο στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά και σε όλη την προετοιμασία των θεμάτων που θα έρθουν στο δημοτικό συμβούλιο. Δεν είναι δυνατόν ο δήμαρχος και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, να είναι αντίπαλοι, δεν είναι δυνατόν οι πολίτες του Δήμου Αμυνταίου, να επέλεξαν τον δήμαρχο που θα διοικήσει τον δήμο, και ο δήμαρχος να μην μπορεί να επιλέξει τον πιο άμεσο συνεργάτη του, την στιγμή μάλιστα, που και ο νομοθέτης δίνει αυτή τη δυνατότητα.

     Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ του ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ είναι στην αντιπολίτευση, γιατί έτσι επέλεξαν οι πολίτες του Δήμου Αμυνταίου, και  κάνουν σωστά, χωρίς εμπάθεια και χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες, το καθήκον τους αυτό. Θα διαφωνούμε όπου χρειάζεται με τη δημοτική αρχή, θα επισημάνουμε τις ελλείψεις και τις παραλείψεις, και θα απέχουμε όταν το κρίνουμε απαραίτητο, και ειδικότερα όταν αυτό παράγει πολιτικό αποτέλεσμα. Αλλά, και όπου γίνονται θετικές προσπάθειες από τη δημοτική αρχή, και ειδικότερα όταν οι προσπάθειες αυτές έχουν να κάνουν με μεγάλα έργα για την περιοχή, όπως είναι η αποκατάσταση του ορυχείου του Βεγόρας και τα δύο αρδευτικά, Χειμαδίτιδας και Βεγορίτιδας, θα είμαστε σύμφωνοι. Ειδικότερα για τα δυο αρδευτικά τα οποία εμείς ως συνδυασμός για πρώτη φορά προεκλογικά το 2019 ανακοινώσαμε και ήταν στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις.  

                                                                                           ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ  του ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ»

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *