Ανατροπή και νέα δεδομένα στο Διοικητικό Συμβούλιο της “Ξινό Νερό ΑΕ” με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Με μοναδικό θέμα τον ορισμό νέας σύνθεσης στο Διοικητικό Συμβούλιο της “Ξινό Νερό Μονομετοχικής Α.Ε. Ο.Τ.Α.” συνεδρίασε, τη Δευτέρα 03 Φεβρουαρίου, το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου.

ΑΜΥΝΤΑΙΟ-ΜΠΙΤΑΚΗΣ-ΞΙΝΟ-ΝΕΡΟ-2020

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός της απουσίας από τη συνεδρίαση των Αντιδημάρχων κ.κ. Μπάντη Ιορδάνη, Γεώργου Τρύφων και Τσαχειρίδη Σπύρου και των Δημοτικών Συμβούλων κ.κ. Αντωνιάδη Θεοχάρη, Κύρκου Κυριάκου και Τόμου Πέτρου εκ μέρους της συμπολίτευσης.

ΑΜΥΝΤΑΙΟ-ΜΠΙΤΑΚΗΣ-ΞΙΝΟ-ΝΕΡΟ-2020

Στην εισήγησή του ο κ. Μπιτάκης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους προχώρησε στην αλλαγή των προσώπων του Διοικητικού Συμβουλίου.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, «κατά παράβαση ή εκ παραδρομής του σχετικού νόμου, ο πρόεδρος της “Ξινό Νερό ΑΕ” δεν ορίστηκε από τον Δήμαρχο αλλά εξελέγη από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας. Από την έως σήμερα λειτουργία του Διοικητικού Συμβουλίου, σε πολύ σοβαρά ζητήματα, προέκυψε εμφανώς διάσταση απόψεων μεταξύ του Δημάρχου και του Προέδρου της εταιρείας.»

Δείτε αναλυτικά τις σημαντικές δηλώσεις του Δημάρχου Αμυνταίου και ολόκληρη τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο παρακάτω βίντεο:

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


One thought on “Ανατροπή και νέα δεδομένα στο Διοικητικό Συμβούλιο της “Ξινό Νερό ΑΕ” με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

  • 04/02/2020, 22:22
    Permalink

    Ελπίζουμε σύντομα να διοχετευθεί στην αγορά το πολύτιμο νεράκι που τόσο αγαπάμε κ μας έλειψε.
    Ξινό νερό❤

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *