Ανδρέα ζείς, εσύ μας οδηγείς!

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Όχι απλώς μας οδηγεί, αλλάζει και τις ταχύτητες. Είναι ο άνθρωπος που ενέπνευσε την γενιά του αλλά και τις επόμενες εκατό γενιές. Άφησε τις πατημασιές του και μέσα στις ίδιες λάσπες πατάμε κι εμείς σήμερα. Ο εμπνευστής της καλής ζωής και της κακής διαθήκης. Έδωσε νόημα στην ύπαρξή μας σαν καταναλωτικά  όντα και πεπτικά μηχανήματα.

πήρξε αυτό που λέει ο Χριστιανισμός,  το ‘’άκτιστον’’, και παρέμεινε μέχρι τέλους άνευ τούβλων, θέρμανσης και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων. Πλήν όμως χορτάτο και ξαπλάτο, ποτέ άλλοτε τέτοια επιτυχία, ευωχία και μεγάλη κουστωδία χειροκροτητών.

Η ωρίμανση του ανδρός μέσα σε μεγάλα κέντρα εκπαίδευσης, διανόησης και καθοδήγησης των μαζών διά της μεθόδου της παροχής τροφής μέχρις εξαντλήσεως των υγρών πέψης έφερε με τον φυσιολογικώτερο τρόπο την έντονη υπνηλία.

Η περίφημη και ανεπανάληπτη ΑΤΑ ήταν σαν να πυροβόλησε τις μάζες κατ’ ευθείαν στο δόξα πατρί. ένα μπάμ και ο ψηφοφόρος έπεφτε πνευματικά άπνους για πενήντα χρόνια. Μάσαγε ασυναίσθητα τα μπιφτέκια και δεν ξύπναγε ποτέ. Το κάθε κιλό κρέας περιείχε και πέντε χάπια Valium.

Ο λαός δεν αναρωτήθηκε, πως γινόταν να κλείνουν τα εργοστάσια και οι απολυμένοι υπάλληλοι να προσλαμβάνονται κατά συντάγματα στο Ελληνικό δημόσιο με παχυλούς μισθούς. Η χαρά που δημιουργήθηκε ξεπέρασε ακόμη και την προσφορά των Λογοθετίδη και Ηλιόπουλου. Γέλιο μέχρι κραιπάλης και κατανάλωση σπληνάντερου σε απίστευτα μήκη.

Ο Ανδρέας υπήρξε ο μεγάλος Διδάκτωρ όλων των επομένων κυβερνήσεων και άκρως εμβληματικά της παρούσης. Διαβάζω και ακούω από φίλους του περίφημου Δημοσίου πως τελευταία εισέπραξαν εν μέσω πανδημίας ξεγυρισμένα χιλιάρικα. Τα πενηντάευρα έβγαλαν πόδια και ο λαός φτερά. Σου λέει ποτέ να μην τελειώσει ο κορωνοϊός αν είναι να παίρνουμε αναδρομικά από καταδρομικό χείμαρρο. Οι εισπράξεις του κράτους έχουν μειωθεί δραματικά και τα διδόμενα αναδρομικά έχουν αυξηθεί επιθεωρησιακά.

Γέλιο, χορός, τραγούδι. Ανοίξτε τις σαμπάνιες να μεθύσει ο λαός με το αθάνατο κρασί του κορωνοϊού. Τα δίδακτρα από τον Andreas είναι δωρεά μέσα από τον τάφο του, τέτοια προσωπικότης.

Τώρα, το ότι θα μπορούσε να γίνει νέα σιδηροδρομική γραμμή από την Θεσσαλονίκη στην Αλεξανδρούπολη και από το Λιανοκλάδι στο Καρπενήσι είναι θέμα που δεν πρέπει να απασχολήσει τους Έλληνες για τα επόμενα 1500 χρόνια και για όσο θα ικανοποιούμε τους γευστικούς μας κάλυκες με ψητό αρνί και κρύες μπύρες κάτω από τα δροσερά πλατάνια.

Άλλωστε τα παιδιά μας βρίσκουν εύκολα δουλειά στον Καναδά και την Σουηδία. Κυριάκο, προχώρα σταθερά στις αξίες ύπνωσης που αφιλοκερδώς μας κληροδότησε ο οικονομολόγος του Καναδικού νηπιαγωγείου, ο ευκολότερος δρόμος για τις επόμενες εκλογές. Avanti!!

Φοίβος Ιωσήφ

Φοίβος Ιωσήφ

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 956 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.