Ανοιχτή επιστολή του Αγροτικού Συνεταιρισμού “Βοκερίας 551” για τις αποζημιώσεις από τις χαλαζοπτώσεις

Κοινοποιώντας δείχνεις το ενδιαφέρον σου...

Αγαπητοί συμπολίτες, εν μέσω της πανδημίας του covid-19 με τις ολέθριες συνέπειες σε όλους τους κλάδους της Ελληνικής οικονομίας, ο πρωτογενής τομέας της αγροτικής παραγωγής δέχτηκε ακόμη ένα πλήγμα, το οποίο δεν είναι άλλο από αυτό των αποζημιώσεων για τις θεομηνίες και των χαμηλών ποσοστών χαλαζόπτωσης.  

Οι αναγγελίες των ζημιών έγιναν την περίοδο των σφοδρών χαλαζοπτώσεων, με εμφανή τα έντονα και ακραία αποτελέσματα τους και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και με την παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Νομού μας, στον ΕΛΓΑ ο οποίος είναι ο καθ΄ύλην αρμόδιος φορέας για την διενέργεια αυτών. Ένας φορέας ο οποίος χρηματοδοτείται άμεσα από όλους εμάς τους αγρότες για να προασπίζει τα δικαιώματα μας και να αποδίδει δίκαια τις ανάλογες αποζημιώσεις στους πληγέντες παραγωγούς.

Μολονότι, οι πληγές στην παραγωγή μας ήταν πέρα για πέρα εμφανείς, τα ποσοστά των αποζημιώσεων που λάβαμε από τον αρμόδιο φορέα προ ολίγων ημερών ήταν πέρα για πέρα  μη ανταποκρινόμενα των πραγματικών δεδομένων. Μπορεί την οικονομική καταστροφή την οποία υπέστη ο κλάδος μας να μην την διασώζει μια αποζημίωση, αυτή είναι απαραίτητη για να μας δώσει τα εφόδια όμως να μπορούμε να συνεχίσουμε, να παράγουμε και να αποτελούμε το ισχυρότερο κομμάτι της Ελληνικής οικονομίας.

Όλοι μαζί ενωμένοι οι Αγρότες θα αναζητήσουμε το δίκαιο μας και σε αυτόν τον αγώνα καλούμε όλους τους πολιτικούς φορείς σε πρώτο και δεύτερο βαθμό διοίκησης καθώς και τους πολιτευτές του Νομού μας, να είναι συμπαραστάτες μας.    

Με Τιμή
Α. Σ. ΒΟΚΕΡΙΑΣ 551


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 913 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό8%

Terra Greca - Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων - Φλώρινα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *