Απάντηση στην Ερώτηση της Π. Πέρκα: «Η Βιομηχανική Περιοχή Φλώρινας σε απαξίωση;»

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Απάντηση έλαβε η Βουλευτής Φλώρινας και Αναπλ. Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Π. Πέρκα, στην ερώτηση της προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων και τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, την οποία συνυπογράφουν ακόμα 12 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σχετικά με την απαξίωση της Βιομηχανικής Περιοχής Φλώρινας.

Η κ. Πέρκα και οι συνυπογράφοντες Βουλευτές ανέδειξαν την αναγκαιότητα στήριξης της ΒΙΠΕ Φλώρινας, ώστε να μη παραπέμπει σε έναν εντελώς απαξιωμένο τόπο και ζητούν από τους αρμόδιους Υπουργούς στην ικανοποίηση των αιτημάτων των εγκατεστημένων επιχειρήσεων, τη δημιουργία υποδομών και την παροχή κινήτρων για εγκατάσταση νέων με στόχο τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.  

Η απάντηση που δόθηκε από τον αρμόδιο Υπουργό Ανάπτυξης δεν καλύπτει ούτε δεσμεύεται για την ικανοποίηση των αιτημάτων των εγκατεστημένων επιχειρήσεων στη ΒΙ.ΠΕ. Φλώρινας, παρά μόνο αναφέρεται σε αναπτυξιακούς νόμους και μέτρα που είχαν ληφθεί κατά τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Βέβαια, το γεγονός αυτό -παράλληλα με την αναμονή απάντησης των υπόλοιπων συναρμόδιων Υπουργών- μας οδηγεί στην περαιτέρω διεκδίκηση μέτρων, κονδυλίων και αναπτυξιακών δράσεων για την περιοχή.

Δείτε εδώ το πλήρες κείμενο της ερώτησης:

https://bit.ly/3wZvkE0

Δείτε εδώ τις απαντήσεις του Υπουργού και των Γ.Γ. του Υπ. Ανάπτυξης:

https://bit.ly/3cuMvUx

https://bit.ly/3kNiWlK

https://bit.ly/3CslFag

https://bit.ly/326U6qt


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.