Αποκατάσταση της οδού Καστρισιανάκη στη Φλώρινα

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Ξεκίνησαν την Πέμπτη το πρωί 2/5/2019 οι εργασίες αποκατάστασης με ασφαλτόστρωση, του κατεστραμένου δρόμου στο κέντρο της πόλης της Φλώρινας, επί της οδού Καστρισιανάκη.

Πρόκειται για έναν δρόμο που το τελευταίο διάστημα θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο και η μετακίνηση των οχημάτων γινόταν με μεγάλη δυσκολία.

Ευελπιστούμε η δημοτική αρχή να κάνει παρόμοιες παρεμβάσεις και σε άλλους δρόμους της πόλης που έχουν σοβαρά προβλήματα.

ασφαλτόστρωση

Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

One thought on “Αποκατάσταση της οδού Καστρισιανάκη στη Φλώρινα

 • 02/05/2019, 23:21
  Permalink

  Η εγκατάλειψη στο μεγαλείο της. Η Καστρισιανάκη είναι οδός που ήταν αναγκαίο να αποκατασταθεί εδώ και πολύ καιρό, αφού λόγω της πλημμελούς προηγούμενης ασφαλτόστρωσης, έπαθε μεγάλη ζημία με τον πρώτο χειμώνα. Εξάλλου ας μην ξεχνάμε ότι δέχεται και μεγάλο φόρτο κίνησης οχημάτων.
  -Αφού όλος ο νομός, αλλά και οι επισκέπτες, σχολιάζουν την κατάντια της εν λόγω οδού, εδώ και δύο τουλάχιστον χρόνια, αναγκάστηκαν μετά την ολική καταστροφή της, να ενεργήσουν για τα αυτονόητα και μάλιστα λίγο πριν την κάλπη.

  – Αλήθεια με το υπόλοιπο χάλι της πόλης τί γίνεται; Ποτέ δεν θυμάμαι την πόλη μου σε αυτήν την κατάντια, ποτέ. Τουλάχιστον τα τελευταία 40 χρόνια ποτέ…

  Ι.Γ.

  Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.