Αποχαιρετιστήριες ευχαριστίες της Όλγας Μούσιου-Μυλωνά (Ο Ποιμήν)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

“Είκοσι ολόκληρα χρόνια… το λες και μια ζωή! Είκοσι έτη συ- ναπτά στα δημοτικά έδρανα του Δήμου της Φλώρινας και μετά από πέντε συνεχόμενες θητείες ήρθε η ώρα του αποχωρισμού. Που είναι δύσκολος όπως όλοι οι αποχωρισμοί στη ζωή μας, κα- τάφορτος με βαθιά συγκίνηση και μια αδιόρατη θλίψη αλλά συνάμα έμπλεος με πολύχρωμες αναμνήσεις από το βάθος του χρόνου. Ξεχειλίζουν οι αποσκευές μου γεμάτες με πολύτιμες εμπειρίες…”

Διάβασα με μεγάλη προσοχή το αποχαιρετιστήριο μήνυμα. Τα γραφόμενά της όμως μου έδωσαν την εντύπωση πως η Όλγα τα τελευταία 20 χρόνια ζούσε σε ταξίδι αναψυχής, σε χώρα μα- κρινή και ονειρεμένη. Είκοσι χρόνια στη πρώτη γραμμή στα αυτοδιοικητικά δρώμενα της Φλώρινας, ΔΕΝ μας είπε κάτι για το έργο της. Να μας κάνει γνωστό το τι κατάφερε να κάνει και είναι περήφανη, αλλά και που βρήκε δυσκολίες και δεν τα κατάφερε.

20 χρόνια εμείς οι Φλωρινιώτες ΔΕΝ την ακούσαμε ποτέ να πάρει δημόσια θέση για τις σοβαρές ανάγκες του τόπου μας. Ποτέ ΔΕΝ ασχολήθηκε, ΔΕΝ νοιάστηκε, ΔΕΝ προκάλεσε μια δημόσια κουβέντα να βρεθεί λύση και να λειτουργήσει το ολυμπιακών προδιαγραφών κολυμβητήριο που τόσο ανάγκη το έχουν οι Φλώρινιώτες και κυρίως η νεολαία μας (στοίχισε 3 εκατομμύρια ευρώ).

Ποτέ ΔΕΝ πήρε θέση για τη χρόνια κοροϊδία με την τηλεθέρμανση που μας είχαν πει πως θα τελείωνε το 2015. Κολυμβητήριο και τηλεθέρμανση είναι “έργα” που εγκαινίασαν με καμάρι οι τοπικοί μας άρχοντες, με τις ευλογίες των εκπροσώπων της εκκλησίας μας.

Ποτέ η Όλγα ΔΕΝ επισκέφθηκε το ιστορικό πάρκο του σιδηροδρομικού σταθμού για να θαυμάσει την παραμόρφωση που του έκαναν. Σπατάλησαν 500 χιλιάδες ευρώ για να καταστρέψουν το όμορφο αυτό φυσικό περιβάλλον!

Τέτοιες ασχήμιες και σπατάλες του δημοσίου χρήματος σε κακοτεχνίες υπάρχουν διάσπαρτες σε όλη τη Φλώρινα που η Όλγα Μούσιου-Μυλωνά ΔΕΝ είδε, ΔΕΝ άκουσε.

20 χρόνια η Όλγα απολάμβανε και καμάρωνε ΜΟΝΟ τα αυτοδιοικητικά της αξιώματα και τις πρώτες θέσεις των επισήμων.

ΥΓ: Η Όλγα είναι η αγαπημένη όλων των Φλωρινιωτών. Όλοι έχουν να πουν μια καλή κουβέντα για την άριστη δασκάλα – σχολικό σύμβουλο. Όμως η ανάμιξή της στα αυτοδιοικητικά βαθμολογήθηκε αρκετά κάτω από τη βάση.

Ο ΠΟΙΜΗΝ

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 956 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.