Αριστέας Φιλώτα: Το βόλεϊ κερδίζει συνεχώς φίλους στο Αμύνταιο

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Μπορεί το πρωί του Σαββάτου (21/09) το κρύο να ήταν αισθητό, όμως αυτό δεν πτόησε τους μικρούς φίλους και τις μικρές φίλες του αθλητισμού, να συμμετάσχουν στο Street Volley Festival, που διοργάνωσε επιτυχώς ο Αθλητικός Σύλλογος ¨Αριστέας Φιλώτα-Αμυνταίου¨ στον αύλειο χώρο του παλαιού 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου.

Αγόρια και κορίτσια υπό την καθοδήγηση προπονητών, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ομορφιά του αθλήματος και ένα μέρος των τεχνικών χαρακτηριστικών του, όπως υποδοχή και σέρβις.

Αριστέας Φιλώτα

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από τις επιλογές του DJ Άκη Αλεξιάδη και περιλάμβανε δώρα για τα παιδιά, τα οποία ανταπέδωσαν με γλυκά χαμόγελα και φωνές ευτυχίας.

Το παρόν στη διοργάνωση έδωσαν μεταξύ άλλων, ο Αντιδήμαρχος Αμυνταίου κ. Τρύφων Γεώργου, ο χωρικός Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Φιλώτα κ. Στυλιανός Δεμερτζίδης, ο επικεφαλής της παράταξης “Με Συνέπεια και στο Αύριο”, κ. Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης, ο επικεφαλής της παράταξης “Δύναμη Ανανέωσης” κ. Τρύφων Γρομπανόπουλος και ο πρόεδρος της Δ.Ε. Αμυνταίου, Ευάγγελος Μακρής, οι οποίοι εκθείασαν τους διοικούντες για την προσφορά και το έργο τους.

Για εγγραφή στον σύλλογο, επικοινωνήστε με τους προπονητές των τμημάτων: κυρίους, Βασίλη Ακριτίδη 6977.036.420 και Δημήτρη Ράντογλου 6977.037.884.

Αριστέας Φιλώτα
Αριστέας Φιλώτα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον σύλλογο, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: https://aristeasfilota.blogspot.com/

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *