Αριστεία “Νίκος Καπετανίδης” 2019 από την Εύξεινο Λέσχη Φλώρινας (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Για ακόμα μια χρονιά η Εύξεινος Λέσχη Φλώρινας πραγματοποίησε με επιτυχία, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, την εκδήλωση Αριστεία «ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ», στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας. Πρώτη φορά φέτος, μετά από 25 συναπτά έτη, η εκδήλωση μετονομάστηκε από “Ρατοπούλεια” σε “Νίκος Καπετανίδης”, κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας Ρατόπουλου.

ΑΡΙΣΤΕΙΑ-ΝΙΚΟΣ-ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ-2019-ΕΥΞΕΙΝΟΣ

Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε η Γενική Γραμματέας της Ευξείνου κ. Ιωάννα Χρυσοχοΐδου ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης κ. Χαράλαμπος Αντωνιάδης, ο Αντιπεριφερειάχης κ. Ιωάννης Κιοσές και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Μιχάλης Χάτζιος.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η βράβευση των αριστούχων μαθητών ποντιακής καταγωγής της Β’ Λυκείου της περιοχής μας, με έπαινο και συμβολικό χρηματικό ποσό.

Κεντρικός ομιλητής στη φετυινή εκδήλωση ήταν ο πρώην Υπουργός κ. Ιωάννης Μανιάτης, Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιά, που ανέπτυξε το θέμα «Η Ενεργειακή Πολιτική Της Ελλάδας στη Μεσόγειο, στα Βαλκάνια και ο Τουρκικός παράγοντας».

Δείτε τα σχετικά βίντεο και φωτογραφίες:


ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *