Αστυνομικές απαγορεύσεις μέσα στις γιορτές σε επιχειρήσεις που δεν έχουν άδεια μουσικής (Ρεπορτάζ του Άλεξ Κούρτη)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Αστυνομικές απαγορεύσεις μέσα στις γιορτές με στόχο την ολοκλήρωση των αδειοδοτήσεων για τα πνευματικά δικαιώματα στη χρήση μουσικής κινείται δυναμικά την εορταστική περίοδο η Ένωση Δικαιούχων ΕΔΕΜ.

Μετά την επικύρωση της νομιμότητας της άδειάς της από το Συμβούλιο της Επικρατείας, που είχε προκαλέσει καθυστερήσεις στις πληρωμές των οφειλετών χρηστών , ο Οργανισμός προχωράει ολοταχώς με διαδικασίες express και με όλα τα νόμιμα μέσα στην είσπραξη των δικαιωμάτων για τη χρήση ρεπερτορίου του.

Η ΕΔΕΜ έχει ενεργοποιήσει εδώ και κάποιες μέρες ένα μπαράζ από αστυνομικές απαγορεύσεις σε καταστήματα, χώρους διασκέδασης και χώρους που πραγματοποιούν εκδηλώσεις ενώ δεν έχουν λάβει την απαραίτητη άδεια δημιουργώντας ανησυχία σε καταστηματάρχες και διοργανωτές για επικείμενες ακυρώσεις εκδηλώσεων μέσα στις γιορτές λόγω της μη αδειοδότησης.

Ο Οργανισμός έχει δηλώσει ότι είναι ανοιχτός σε συζητήσεις με τα Επιμελητήρια και  Σωματεία της εστίασης για την εφαρμογή ειδικών τιμών σε όσους επλήγησαν από την πανδημία, ωστόσο δε φαίνεται να είναι ανεκτικός σε κακοπληρωτές και καταστηματάρχες που αρνούνται να πράξουν τα νόμιμα

Άλεξ Κούρτης

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 960 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.