Ασφαλτόστρωση του αύλειου χώρου του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Ο Διοικητής και το Δ.Σ. του Γ.Ν. Φλώρινας, αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τον Δήμο Φλώρινας για την εξαιρετική πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Γιαννάκη Βασίλειου έτσι ώστε με δαπάνες του Δήμου, να πραγματοποιηθεί η ασφαλτόστρωση του αύλειου χώρου του Νοσοκομείου.

Ήταν άμεση η  ανταπόκριση του Δημάρχου και των υπηρεσιών του Δήμου, στο αίτημα μας και με την παρέμβαση αυτή, βελτιώθηκε η αισθητική εικόνα του Νοσοκομείου μας. Επίσης ο εξωραϊσμός του περιβάλλοντα χώρου, συμβάλει συμπληρωματικά στην αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας, με αποδέκτες τους συμπολίτες μας.

Στη δύσκολη περίοδο που περνά η χώρα, λόγω της πανδημίας η εν λόγω δωρεά από πλευράς του Δήμου, αποτελεί την έμπρακτη στήριξη που παρέχει τόσο ο Δήμος Φλώρινας, όσο και ευρύτερα η τοπική Αυτοδιοίκηση προς το Νοσοκομείο Φλώρινας.

Επίσης εκτός του Δήμου και όσων συνέδραμαν στη υλοποίηση αυτού του έργου, ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την ανάδοχο εταιρεία  “ΑΝΔΡΟΣΘΕΝΗΣ Α.Τ.Ε” και το προσωπικό της που επιμελήθηκε με πολύ φροντίδα και μεράκι το έργο της ασφαλτόστρωσης.

Οι πράξεις αυτές τιμούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και αποδεικνύουν ότι με συνέργεια μπορούμε να επιτύχουμε όλο και περισσότερα, προς το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου, ευχόμενοι η ευγενική αυτή προσφορά, να βρει και άλλους μιμητές.

Ο Διοικητής του Γ.Ν. Φλώρινας
Παπούλκας Χρήστος

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


2 σκέψεις σχετικά με το “Ασφαλτόστρωση του αύλειου χώρου του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας

 • 19/09/2021, 09:42
  Permalink

  -Αξιέπαινη η πράξη και εύγε στον κ. Δήμαρχο, αλλά δεν θα έπρεπε να γνωρίζει ο δημότης πόσα του στοίχησε αυτή η καλή πράξη, έτσι απλά να γνωρίζουμε τι δίνουμε και που δίνουμε από τους φόρους που πληρώνουμε.-
  Σημ: Και επειδή στην πολιτική όλα πρέπει να βγαίνουν στο φως ένα δελτίο τύπου θα μας άνοιγε τα μάτια για το κόστος της καλής πράξης.
  Σπύρος Α. Ηλιάδης
  Δημοσιογράφος
  Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
  τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
  TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Σχολιάστε
 • 19/09/2021, 09:43
  Permalink

  -Και επειδή κ. διοικητά του νοσοκομείου είστε δημόσιο πρόσωπο θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ευχαριστώ λέμε σε κάποιον που βάζει το χέρι στην τσέπη και πληρώνει από το πορτοφόλι του, όταν πληρώνει με χρήματα των φορολογούμενων πολιτών τότε λέμε στους πολίτες ευχαριστώ, γιατί αυτοί πληρώνουν ουσιαστικά το «μάρμαρα» όπως και τον μισθό σας.-
  Σπύρος Α. Ηλιάδης
  Δημοσιογράφος
  Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
  τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
  TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *