Βασίλης Φεύγας: Η Ελλάδα θα πετύχει να χτίσει το τείχος ανοσίας!

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM 97,8 και τον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη, παραχώρησε ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας σχετικά με τις έρευνες κοινής γνώμης που δημοσιεύονται όσον αφορά το πρόγραμμα του εμβολιασμού. 
 
Ο  κ. Φεύγας ανέφερε ότι η Ελλάδα ακολουθεί τη διεθνή τάση στον εμβολιασμό και είναι ιδιαίτερα θετικό ότι σήμερα η πλειοψηφία των Ελλήνων δηλώνουν ότι θα πάνε να εμβολιαστούν. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τα επίσημα στοιχεία που δείχνουν ότι η χώρα μας είναι 7η μεταξύ των 27 της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην πορεία  του εμβολιαστικού προγράμματος.

Ακόμη και όσοι δεν έχουν προγραμματίσει κάποιο ραντεβού προκειμένου να εμβολιαστούν δηλώνουν ότι θα το κάνουν το επόμενο χρονικό διάστημα σε ποσοστό που πλησιάζει το 50%, τόνισε χαρακτηριστικά ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας
 
Καταλήγοντας στη συνέντευξή του στον Real FM ο κ. Φεύγας, εξέφρασε την αισιοδοξία του τόσο για την πορεία εξέλιξης της πανδημίας όσο και για το εμβολιαστικό πρόγραμμα στην πατρίδας μας επισημαίνοντας ότι το φθινόπωρο θα πετύχουμε το τείχος ανοσίας που θα μας προστατέψει από ένα ενδεχόμενο τέταρτο κύμα. 


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.