Βομβαρδισμένα πεζοδρόμια (του Θανάση Γερμανίδη)

Κοινοποιώντας δείχνεις το ενδιαφέρον σου...

Κύριε Δήμαρχε, συγχαρητήρια για την εκλογή σου. Εύχομαι έργα χρήσιμα για ΟΛΟΥΣ τους δημότες. Μια επισήμανση και μια πρόταση. Τα πεζοδρόμια των οδών Νικ. Χάσου, Καστρισιανάκη και Μοναστηρίου είναι σε άθλια κατάσταση. Λες και βομβαρδίστηκαν από ΝΑΤΟΪΚΑ αεροπλάνα (υπερβολή).

Αν κύριε Δήμαρχε περπατήσουμε μαζί αυτά τα πεζοδρόμια, στο τέλος της διαδρομής θα είμαστε τυχεροί, αν δεν έχουμε ραγίσει εσείς το αριστερό πόδι και εγώ το δεξιό. Αν γίνει το αντίθετο πάλι θα φταίνε τα κατεστραμένα πεζοδρόμια.

Δεν ξέρω αν έμειναν ευρουλάκια από την προηγούμενη διοίκηση, αν όχι, τουλάχιστον να είναι ο τελευταίος χειμώνας με αυτά τα σμπαραλιασμένα πεζοδρόμια.

Τώρα η πρόταση: Αυτά τα πεζοδρόμια μπορούν να γίνουν με καλής ποιότητας τσιμέντο έγχρωμο, όπως είναι τα πεζοδρόμια στο νέο πάρκο και έγιναν επί δημαρχείας Αλεμπάκη και είναι μια χαρά μετά από αρκετά χρόνια. Δεν θα μαλώσουμε για το χρώμα, ας είναι και μπλε.

ΥΓ1: Ένα μεγάλο μπράβο στην Εταιρία Προστασίας Πρεσπών, στον Δήμο Πρέσπας και τον Φορέα Διαχείρισης που μοίρασαν 1500 πάνινες τσάντες στους κατοίκους για να τις χρησιμοποιούν όταν ψωνίζουν. Στους Φλωρινιώτες, που οι Δήμοι Φλώρινας και Αμυνταίου δεν τους έχουν μοιράσει τέτοιες τσάντες, υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσουν δυό-τρεις πάνινες ή χάρτινες σακούλες. Δεν μας χρωστάει η φύση, εμείς της χρωστάμε και μάλιστα πολλά. Ας κάνουμε το ελάχιστο που μπορούμε.

ΥΓ2: Στην οδό Αβέρωφ υπάρχει μεγάλη τρύπα στο οδόστρωμα. Είναι επικίνδυνη.

Θανάσης Γερμανίδης

Θανάσης ΓερμανίδηςΒαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
4.5 rating
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 753 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Terra Greca - Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων - Φλώρινα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll Up