Βραδιά γλεντιού και γευσιγνωσίας με την Ντιλέκ Κοτς από τον Σύλλογο Γυναικών Φιλώτα (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Κοινοποιώντας δείχνεις το ενδιαφέρον σου...

Βραδιά γλεντιού και γευσιγνωσίας από τον Σύλλογο Γυναικών Φιλώτα περιλάμβανε η δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων “Φιλώτεια 2019”, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Ιουλίου, στο κατάμεστο πάρκο Αγίας Παρασκευής στην Τοπική Κοινότητα Φιλώτα.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισαν αρχικά τα “Κορίτσια του μέλλοντος”, οι κορασίδες του Συλλόγου Γυναικών Φιλώτα, ενώ στη συνέχεια το πρόγραμμα περιλάμβανε ζωντανή μουσική με παραδοσιακά και σύγχρονα τραγούδια της κοινής μουσικής παράδοσης Τουρκίας και Ελλάδας από την Ντιλέκ Κοτς και την ορχήστρα της.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Σύλλογος Γυναικών πρόσφερε τοπικά εδέσματα που ετοίμασαν τα μέλη του Συλλόγου υπό της οδηγίες του chef Φώτη Παρασκευαΐδη.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Σύλλογος Εθελοντών “Ανδρόνικος”, με στόχο την ενημέρωση όσων επιθυμούν να γίνουν δότες μυελού των οστών, καθώς και η εθελοντική διασωστική ομάδα Πτολεμαΐδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως πραγματοποίηση της εκδήλωσης δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την εθελοντική προσφορά των μελών και φίλων του Συλλόγου.

Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες:

Ντιλέκ Κοτς - Φιλώτεια 2019
Ντιλέκ Κοτς - Φιλώτεια 2019
Ντιλέκ Κοτς - Φιλώτεια 2019
Ντιλέκ Κοτς - Φιλώτεια 2019
Ντιλέκ Κοτς - Φιλώτεια 2019


Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
4.5 rating
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 772 αξιολογήσεις)
Τέλειο79%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Απαίσιο8%

Terra Greca - Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων - Φλώρινα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll Up