Β. Γιαννάκης, Δήμαρχος Φλώρινας: Περιορίστε την κινητικότητα προς τη γείτονα χώρα για να μην εισάγουμε κορωνοϊό

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Συμπατριώτες μου,

Ο Δήμος Φλώρινας από την αρχή της εμφάνισης της πανδημίας βρέθηκε σε πλήρη ετοιμότητα και σε συνεργασία με τους τοπικούς και περιφερειακούς φορείς, αλλά κυρίως με τη δική σας συνεργασία και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που σας χαρακτηρίζει, αντιμετωπίσαμε με επιτυχία τον κορωνοϊό.

Τα κρούσματα ήταν σε χαμηλή κλίμακα και αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία από το προσωπικό του νοσοκομείου μας και τους ευχαριστούμε δημόσια γι’ αυτό.

Η μείωση των περιοριστικών μέτρων από τον ΕΟΔΥ έφερε και την δική μας χαλάρωση που είχε ως συνέπεια να μην τηρούμε πολλές φορές τα μέτρα ασφαλείας και να αυξάνουμε τον κίνδυνο επέκτασης της πανδημίας στον τόπο μας.

Ο κορωνοϊός υπάρχει, δεν εξαφανίστηκε. Είναι δίπλα μας, είναι παντού. Ο κίνδυνος να ασθενήσουμε είναι ορατός και καθημερινός. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι η Ελλάδα απαγόρεψε την είσοδο στη χώρα μας των κατοίκων της Βόρειας Μακεδονίας λόγω υψηλής διασποράς του κορωνοϊού στη χώρα αυτή.

Χρειάζεται να περιφρουρήσουμε όλα αυτά που πετύχαμε με πολύ κόπο, θυσιάζοντας ένα μέρος των ελευθεριών μας για να είμαστε υγιείς.

Παρακαλώ και συνιστώ στους συμπατριώτες μου να περιορίσουν την κινητικότητα τους προς τη χώρα αυτή και όποτε είναι αναγκαίο και εξέρχονται της χώρας μας να τηρούν επακριβώς όλα τα μέτρα ασφαλείας (απόσταση, μάσκα, γάντια, καλό πλύσιμο χεριών) για να μην εισάγουμε κορωνοϊό.

Προστατεύοντας τον εαυτό μας, προστατεύουμε την οικογένεια μας, τους συμπολίτες μας, την ίδια την πατρίδα μας.

Μένουμε ασφαλείς, βγαίνουμε νικητές στην μάχη με την πανδημία που δεν έχει τελειώσει.

ΒΑΣΙΛΗΣ Ν. ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 958 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


One thought on “Β. Γιαννάκης, Δήμαρχος Φλώρινας: Περιορίστε την κινητικότητα προς τη γείτονα χώρα για να μην εισάγουμε κορωνοϊό

  • 09/07/2020, 01:19
    Permalink

    Χαιρετίζουμε και συμμεριζόμαστε απολύτως την ανησυχία του Δημάρχου μας και την έκκλησή του για τις δυνητικά δεινές υγειονομικές επιπτώσεις στην περιοχή μας λόγω της επίσκεψης κάποιων συμπολιτών μας στην διπλανή μας χώρα. Ωστόσο εντοπίσαμε ένα ημαρτημένο στην κατά τα άλλα καίρια ανακοίνωση, το οποίο και ελπίζουμε να θεραπευτεί: Οι Φλωρινιώτες ήδη ζουν στην Βόρειο Μακεδονία, στο βόρειο δηλαδή τμήμα της Μακεδονίας μας. Η κατά τα άλλα αγαπητή γειτονική χώρα είναι η Βόρεια ΤΗΣ Μακεδονίας. Ας μην το ξεχνάμε αυτό. Μαζί το διατρανώσαμε στο Πισοδέρι και αλλού 2 χρόνια πριν.

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.