Γενική Συνέλευση Κεντρικής Ένωσης Επιμελητήριων Ελλάδος παρουσία αντιπροσώπων του Επιμελητήριου Φλώρινας

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος στις 26 & 27 Νοεμβρίου 2021 στο Ξενοδοχείο Hilton στην Αθήνα.

Στις εργασίες της Γ.Σ. συμμετείχαν οι κ.κ. Υπουργοί Σταϊκούρας, Γεωργιάδης, Πιερακάκης, Σκυλακάκης και ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Τσίπρας.

Το Επιμελητήριο Φλώρινας εκπροσωπήθηκε επάξια από τον Πρόεδρο κ. Σάββα Σαπαλίδη και τον A’ Αντιπρόεδρο κ. Γρηγόριο Σιάτσκα.

Κατά την διάρκεια των εργασιών της Γ.Σ. τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σάββας Σαπαλίδης όπου έθεσε με επιτυχία τις διεκδικήσεις και τα δίκαια αιτήματα της επιχειρηματικής κοινότητας της Π.Ε. Φλώρινας όπως: την οργάνωση Υποδομών, ΒΙΠΕ και την ενίσχυση υφιστάμενων και νέων επιχειρήσεων με προνομιακούς όρους στα πλαίσια της μεταλιγνιτικής περιόδου και του νέου ΠΕΠ Δυτ. Μακεδονίας 2021-2027.

Στο περιθώριο των εργασιών της Γ.Σ. πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Ελληνικών Επιμελητηρίων που συμμετέχουν στο δίκτυο Ελληνοκυπριακών Επιμελητηρίων, όπου αποφασίστηκε στο αμέσως προσεχές διάστημα να υπάρξουν επαφές με Κυπριακά και άλλα αντίστοιχα Επιμελητήρια της νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Για τον σκοπό αυτό έχουν ήδη προηγηθεί διεργασίες με παράγοντες της Ελληνικής πολιτικής ηγεσίας, προκειμένου να τύχει η προσπάθεια αυτή της στήριξης από τις αντίστοιχες ηγεσίες των εμπλεκόμενων χωρών.

Στα πλαίσια αυτά τις επόμενες ημέρες ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Φλώρινας μαζί με άλλα μέλη της ΚΕΕ θα μεταβεί στην Λευκωσία με στόχο την ενδυνάμωση του παραπάνω εγχειρήματος

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας

Σαπαλίδης Σάββας

Επιμελητήριο Φλώρινας
ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *