Γεροντοκρατία στη Τοπική Κοινότητα Δροσοπηγής (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Παλιές καλές εποχές θύμιζε το έθιμο της γεροντοκρατίας που πραγματοποιήθηκε μετά από δυο χρόνια λόγω της πανδημίας στην Τοπική Κοινότητα Δροσοπηγής Φλώρινας, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης των γερόντων έγινε το καθιερωμένο κόψιμο της βασιλόπιτας την οποία ευλόγησε ο ιερέας του χωριού πάτερ Νικόλαος παρουσία του αντιδημάρχου Παναγιώτη Νώτα και του προέδρου Μιχάλη Μάρου.

Στη κατάμεστη αίθουσα του Ψητοπωλείου Μπελκαμένη, σε ένα ζεστό περιβάλλον, οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν εδέσματα που ετοίμασαν η Αρετή και ο Σταύρος.

Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά που έδωσε τη δυνατότητα στους Δροσοπηγιώτες να συναντηθούν μετά από πολύ καιρό, να ανταλλάξουν εμπειρίες και αναμνήσεις από το μακρινό και πρόσφατο παρελθόν. Ξέφυγαν έστω και για λίγο από τη δύσκολη καθημερινότητα.

Ευχαριστήριο των γερόντων της Τ.Κ. Δροσοπηγής

Οι γέροντες της Τ.Κ. Δροσοπηγής εκφράζουμε δημόσια τις θερμές μας ευχαριστίες προς την οικογένεια του ομογενή μας συγχωριανού Μιχάλη Δέδε (Παππού-Γκέτση), τα παιδιά και τα εγγόνια γιατί συνέβαλαν τα μέγιστα στη διοργάνωση της φετινής “Γεροντοκρατίας” και ζέσταναν τις καρδιές μας σε μία πολύ δύσκολη περίοδο.

Σας ευχαριστούμε και πάλι από καρδιάς.

Με εκτίμηση οι γέροντες του χωριού

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *