Γιάννης Αντωνιάδης: Ενίσχυση των ΚΤΕΛ (αστικών-υπεραστικών λεωφορείων) λόγω covid-19

Κοινοποιώντας δείχνεις το ενδιαφέρον σου...

Την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020, ο βουλευτής Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Αντωνιάδης, είχε συνάντηση στο Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων με τον Υφυπουργό κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη. Βασικό θέμα της συνάντησης ήταν η ενίσχυση των ΚΤΕΛ (αστικών-υπεραστικών λεωφορείων) λόγω covid-19.

O κ. Υφυπουργός ενημέρωσε τον βουλευτή ότι ήδη από την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου υπογράφηκε το σχετικό κονδύλι των 50 εκ. ευρώ για την ενίσχυση των ΚΤΕΛ και ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες, θα εκταμιευτεί το ποσό των 3.500 ευρώ περίπου ανά λεωφορείο.

Για το συγκεκριμένο θέμα, υπήρξαν αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επικοινωνίες μεταξύ του βουλευτή και του Υφυπουργού, με αποκορύφωμα την εν λόγω συνάντηση στην οποία ο βουλευτής ζήτησε από τον κ. Κεφαλογιάννη να εξετάσει την εκ νέου ενίσχυση των επαγγελματιών των ΚΤΕΛ γιατί η ζημιά την οποία έχουν υποστεί είναι πολύ μεγάλη.

Ο κ. Κεφαλογιάννης υποσχέθηκε ότι θα εξετάσει τη δυνατότητα μιας νέας ενίσχυσης. Επίσης, έγινε εκτενής αναφορά στην κατάσταση των οδικών αξόνων όλου του νομού Φλώρινας και συζητήθηκαν οι δυνατότητες βελτίωσής τους.Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
4.5 rating
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 792 αξιολογήσεις)
Τέλειο79%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό8%

Terra Greca - Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων - Φλώρινα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll Up