Γιάννης Αντωνιάδης: Επισημάνσεις για το θέμα που προέκυψε με τα στατιστικά στοιχεία για τους εμβολιασμένους στην Π.Ε. Φλώρινας

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Σχετικά με το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στα στατιστικά στοιχεία της εμβολιαστικής κάλυψης του πληθυσμού της Π.Ε Φλώρινας θα ήθελα  να επισημάνω τα κάτωθι:

  • Από την πρώτη μέρα που ξέσπασε η πανδημία του Covid-19 βρίσκομαι σε διαρκή επικοινωνία και συντονισμό με τη διοίκηση, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Φλώρινας καθώς επίσης και με την πολιτική ηγεσία των Υπουργείων Υγείας και Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση της, με υπευθυνότητα και σεβασμό απέναντι στους πολίτες της Π.Ε Φλώρινας.
  • Στις 7 Ιουνίου και μετά από κάποια στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας και έφεραν τον νομό μας στους ουραγούς της εμβολιαστικής κάλυψης πανελλαδικά, επισκέφτηκα το νοσοκομείο Φλώρινας. Μετά από ενδελεχή έρευνα με την διοίκηση  και την ιατρική κοινότητα  του νοσοκομείου και ανάλυση των πραγματικών στοιχείων των εμβολιασμών,  διαπιστώθηκε ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Αντίθετα η Π.Ε Φλώρινας  στατιστικά βρισκόταν πιο πάνω από τον μέσο όρο των εμβολιασμών πανελλαδικά. Με δελτίο τύπου στις 8/6/2021 ενημέρωνα τους συμπολίτες μας υπεύθυνα για το λάθος που υπήρχε στα στατιστικά στοιχεία. Παράλληλα σε επαφές που πραγματοποίησα με στελέχη του Υπουργείου Υγείας και της Πολιτικής Προστασίας ζήτησα να επανεξεταστούν τα στατιστικά δεδομένα της εμβολιαστικής κάλυψης, όπερ και εγένετο. Από την Τετάρτη 30/06/2021 βρισκόμουν σε επαφή με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ. Μάριο Θεμιστοκλέους , ο οποίος με είχε διαβεβαιώσει ότι από την Παρασκευή 02/07/2021 θα είχε διορθωθεί το πρόβλημα. Τελικά με μια μικρή καθυστέρηση, οι πίνακες διορθώθηκαν και έτσι με βάση την ενημέρωση στις 6/7/2021 στην Π.Ε Φλώρινας η εμβολιαστική κάλυψη ( τουλάχιστον 1η δόση ) είναι στο 42.16 % ενώ οι ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί στο 37,79 %
  • Η Κυβέρνηση με σταθερά βήματα και σε πλήρη ταύτιση με την επιστημονική κοινότητα, συνεχίζει τους εμβολιασμούς, ορθώνοντας τείχος ανοσίας απέναντι στην παγκόσμια πανδημία, που δοκιμάζει τις αντοχές του πλανήτη. Καλώ τους συμπολίτες μου να ολοκληρώσουν τον εμβολιασμό τους για να προστατέψουν την υγεία τους αλλά και την υγεία των συμπολιτών τους. Είναι ο μόνος τρόπος για την επιστροφή στην κανονικότητα και την αποφυγή νέων απαγορεύσεων στην κοινωνική και οικονομική ζωή της χώρας.  
Νέα Δημοκρατία λογότυπο 2021

 ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ  

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *