Γιάννης Αντωνιάδης: “Η μελέτη για τον κάθετο άξονα έχει καταντήσει σαν το Γεφύρι της Άρτας” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Στα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας αναφέρθηκε ο βουλευτής Φλώρινας της ΝΔ κ. Γιάννης Αντωνιάδης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε, την Παρασκευή 04 Μαρτίου, στο πολιτικό του γραφείο.

Ειδικότερα μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία μετά την εισβολή της Ρωσίας, για τον καθορισμό της Φλώρινας ως σεισμόπληκτης περιοχής, για την πορεία της μελέτης του κάθετου άξονα καθώς και τις αυξήσεις στο ρεύμα, τη βενζίνη και το πετρέλαιο θέρμανσης.

Ειδικότερα, ως προς τη μελέτη του κάθετου άξονα, τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα καθώς “το έργο κοντεύει να καταντήσει όπως το Γεφύρι της Άρτας”, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, επιρρίπτοντας ευθύνες στην ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ για την “αχαρακτήριστη καθυστέρηση”.

Μετά το πέρας της τοποθέτησης ακολούθησαν ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους για τα θέματα που απασχολούν έντονα την καθημερινότητα των πολιτών της Π.Ε. Φλώρινας, όπως για την αύξηση στις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων που θα έχει επιπτώσεις στον υπολογισμό του ΕΝΦΙΑ, τη μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται στην εξυπηρέτηση των πολιτών από τις υπηρεσίες, την καθυστέρηση στη διανομή του ταχυδρομικού υλικού, την ταλαιπωρία των κατοίκων των ορεινών κοινοτήτων από τις διακοπές ρεύματος λόγω των χιονοπτώσεων και πολλά άλλα.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.