Γιατί δεν θα εμβολιασθώ (του π. Γεώργιου Θεοδωρίδη)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Τον κορώνα ιό (ή τον έμπολα) τον έφτιαξαν άνθρωποι, προφανως επειδή θέλουν το κακό μας. Οι ίδιοι άνθρωποι έφτιαξαν και το εμβόλιο. Άρα, το εμβόλιο δεν ειναι καλό για την υγεία μας.

Αν επιτρέψει ο Θεός να αρρωστήσω (από κορώνα ή έμπολα), τότε θα προτιμήσω να περάσω την αρρώστια στο σπίτι. Αν χρειαστει να πάω σε νοσοκομειο, θα ευχηθω να πέσω σε καλά χέρια και όχι σε δολοφόνους…

Οι ανεμβολίαστοι δεν ειναι κίνδυνος για τους εμβολιασμένους, αφου όλοι κολανε τον ιό και τον μεταδίδουν (επομένως ποιός ο λόγος του εμβολιασμου;).

Οι τρυπες της μάσκας ειναι μεγάλες και αυτή δεν προστατεύει από τον ιό. Επομένως μας κοροϊδεύουν όταν μας λένε φορέστε μασκες.

Τα μέτρα έχουν οικονομικό χαρακτήρα (και πολιτικό και κοινωνικό και αποβλέπουν στην μείωση του πληθυσμού και την υποταγή του) και όχι ιατρικό. Μοιάζουν με το 666 και έχουν προδρομικό χαρακτήρα.

Υποχρέωσή μας είναι να αντισταθούμε στο παράλογο που μας κατέκλυσε το τελευταίο διάστημα. αν η Εκκλησία μας ζητήσει να εμβολιαστουμε, θα αρνηθουμε. Αν το κράτος μας κόψει τον μισθό, θα παλέψουμε ώστε να πέσει η σατανοκυβέρνηση του γκαντέμη και να ελευθερωθούν έτσι και άλλοι συνάνθρωποί μας που ειναι σε αναστολή πληρωμων.

π. Γεώργιος Θεοδωρίδης

https://www.youtube.com/user/KERMENI

http://apologhtika.blogspot.gr/


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.