Για αυτήν τη γενοκτονία ποιος ευθύνεται;

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Αρθρογράφος: Ιωάννα Λαζάρου

Και καλά κρατεί ο εμφύλιος εξαιτίας του COVID. Ήρθε και η δεύτερη χρονιά, είμαστε ήδη στη δεύτερη μετάλλαξη και συνεχίζουμε ακάθεκτοι και για ακόμη περισσότερες. Και ενώ οι φαρμακοβιομηχανίες πλουτίζουν και συγκεντρώνουν τη δύναμη στα χέρια τους, ο απλός λαός παλεύει να προσαρμοστεί σε μέτρα, να βγάλει το ψωμί του με μειωμένο αριθμό πελατών συν τα πρόστιμα που μπορεί να του έρθουν από τα μέτρα της κυβέρνησης. Αλλά αναμφισβήτητα ο μεγάλός νικητής σε αυτή την ιστορία, που μετρά γεμάτα δυο χρόνια είναι οι φαρμακοβιομηχανίες, η ελίτ του κόσμου τούτου.

Η επίθεση στη μεσαία τάξη συνεχίζεται ακάθεκτη και σε λίγο θα έχει πετύχει και το σχέδιο εξόντωσης της. Οι πολυεθνικές θα επικρατήσουν, αν δεν έχουν ήδη επικρατήσει, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ούτε μια μικρο-επιχείρηση. Σε αυτόν τον νέο κόσμο που έρχεται, στον κόσμο της παγκοσμιοποίησης και σύμφωνα πάντα με τα σχέδια των ελίτ, όλα θα τα ελέγχουν οι μεγάλες δυνάμεις της οικονομίας.

Προσπαθούν τώρα με νύχια και με δόντια μέσω των μέτρων να βγάλουν έξω στους δρόμους του πολίτες για να διαμαρτυρηθούν και βασιζόμενοι σε αυτό θα επιβάλλουν τον στρατιωτικό νόμο. Η υποχρεωτικότητα των εμβολίων θα γίνει ο τρόπος των δυνάμεων της παγκοσμιοποίησης για να εδραιώσουν την κυριαρχία τους σε όλο τον κόσμο. Με την υποχρεωτικότητα θα βγει ο κόσμος στους δρόμους, θα επιβληθεί ο στρατιωτικός νόμος και μετά τα πάντα θα ελέγχονται από την ελίτ.

Πως γίνεται οι λαθρομετανάστες να κυκλοφορούν ανενόχλητοι στους δρόμους ενώ είναι ανεμβολίαστοι και ο Έλληνας να φοβάται να κουνηθεί από το σπίτι του; Φυσικά, επειδή οι λαθρομετανάστες, αν πάθουν κάτι, θα ζητούν αποζημιώσεις από τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις στις οποίες ανήκουν και είναι ένας ακόμη κλάδος που κινεί τα νήματα για την επιβολή της παγκοσμιοποίησης αλλά και την γενοκτονία των Ελλήνων.

Τα σχέδια των ελίτ συνεχίζονται χωρίς φρένο και στο τέλος όχι μόνο δεν θα υπάρχει Ελλάδα αλλά δεν θα υπάρχει ούτε ένας Έλληνας.

Μας επιτίθονται από όλες τις πλευρές και εμείς ή δεν έχουμε καταλάβει τίποτα ή παριστάνουμε ότι δεν ξέρουμε τις μας γίνεται για να μην ξεβολευτούμε από τα ψήγματα τίμιας ζωής που μας έχει μείνει.

Πλέον έχει γίνει γνωστό ότι θα μας ανοίγουν το καλοκαίρι για να παίρνουν τις επιδοτήσεις και τα χρήματα από τον τουρισμό και από Σεπτέμβρη θα μας κλείνουν εφόσον θα παρουσιάζονται πολλά κρούσματα. Έρχεται ένας χημικός πόλεμος ο οποίος θα αλλάξει τον κόσμο προς το χειρότερο και θα μας καταστρέψει όλους. Στο τέλος αυτού του πολέμου θα μας κυβερνούν οι πολυεθνικές μαζί με τις φαρμακοβιομηχανίες και την Κίνα.

Πολλοί μπορεί να μας κατηγορήσουν ότι είμαστε συνομωσιολόγοι, ότι είμαστε σεναριογράφοι.

Μακάρι να ήμασταν σεναριογράφοι γιατί στο τέλος θα σώζαμε τον κόσμο από την καταστροφή. Θα σώζαμε τον κάθε έναν συμπολίτη μας από τις επιθέσεις που δέχεται στην υγεία του και στο πορτοφόλι του.

Όλα όσα ζούμε μέχρι σήμερα και θα ζήσουμε στο μέλλον είναι σχέδιο της παγκοσμιοποίησης και των ελίτ που μας κυβερνούν και ως στόχο τους έχουν να δημιουργήσουν μια ελεγχόμενη κοινωνία. Για αυτούς, είμαστε πειραματόζωα, μας έχουν αναγκάσει να ζούμε μέσα σε ένα πείραμα με τελικό στόχο την ελεγχόμενη κοινωνία.

Οι Έλληνες θα σβήσουν και θα έρθει μια νέα γενιά που δεν θα είναι Έλληνες ούτε στο ελάχιστο.

Ιωάννα Λαζάρου

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *