Γιώργος Κασαπίδης: “Επιλύουμε σοβαρά προβλήματα των κτηνοτρόφων της Τοπικής Κοινότητας Κέλλης”

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Στην Τοπική Κοινότητα Κέλλης βρέθηκε, την Τετάρτη 13 Μαΐου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Κασαπίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Ιωάννη Κιοσέ, τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλειο Άμπα και τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Σωτήρη Βόσδου.

Στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κέλλης κ. Αθανάσιο Τάσκα παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Αμυνταίου κ. Στυλιανός Δεμερτζίδης.

Ο πρόεδρος της Τ.Κ. Κέλλης ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής, όπως η ελλιπής υδροδότηση και η κακή κατάσταση των αγροτικών δρόμων.

Από την πλευρά του, ο κ. Κασαπίδης δεσμεύτηκε ότι, εάν του γίνουν σύντομα οι προτάσεις, θα ξεκινήσουν άμεσα τα έργα που αφορούν στην υδροδότηση των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων, την εύκολη πρόσβαση σε αυτές και την ηλεκτροδότησή τους.

Όπως ανέφερε ο Περιφερειάρχης, στόχος είναι η αξιοποίηση του πρόβειου γάλακτος και των παραγώγων του, προϊόντα μοναδικής αξίας που χαρακτηρίζουν τη συγκεκριμένη Τοπική Κοινότητα, επισημαίνοντας ότι θα υπάρξει η ανάλογη χρηματοδότηση εάν προχωρήσουν οι μεταποιητικές μονάδες.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.