Γιώργος Τσιρώνης: “Η διοίκηση Μπιτάκη είναι συνώνυμη με πράξεις καταστροφής της επιχείρησης ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΑΕ”

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

“Ουκ ανδρός όρκοι πίστις, αλλ’ όρκων ανήρ”

Δεν είναι οι όρκοι που μας κάνουν να πιστέψουμε κάποιον άνθρωπο, αλλά ο άνθρωπος που μας κάνει να πιστέψουμε τους όρκους.
Αισχύλος, 525-456 π.Χ., Αρχαίος τραγικός ποιητής

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου, την Τρίτη, 14 Απριλίου 2020, συζητήθηκε το 6ο θέμα για «Παροχή κατευθύνσεων στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης ΞΙΝΟ-ΝΕΡΟ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΕ ΟΤΑ, σε θέματα συναλλακτικής πολιτικής που άπτονται της οικονομικής βιωσιμότητας της εταιρίας».

Μία ακόμη προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης με μισές αλήθειες, με συκοφαντικά υπονοούμενα και κύριο στόχο να κρύψετε από τον κόσμο την καταστροφική πορεία που χαράζετε για το εργοστάσιο και την εταιρεία ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ Α.Ε.

Στόχος σας είναι να μην μάθουν οι συνδημότες μας ότι αναλαμβάνοντας την διοίκηση της επιχείρησης, ματαιώσατε την προγραμματισμένη για την 10η Φεβρουαρίου λειτουργία δεύτερης βάρδιας του εργοστασίου που θα διπλασίαζε την παραγωγή. Με τον τρόπο αυτό ματαιώσατε την πρόσληψη των δεκαέξι επιπλέον ατόμων που είχε αποφασίσει το Δ.Σ. που αποπέμψατε.

Είναι προφανές ότι δεν θέλετε να μάθουν οι δημότες ότι, ενώ από την έναρξη των περιοριστικών μέτρων και την εμφάνιση της πανδημίας, δεν λάβατε κανένα μέτρο για την προστασία εργαζομένων και προϊόντων, προβήκατε σε διήμερη αναστολή της λειτουργίας του εργοστασίου γι απολύμανση, μόλις μια εβδομάδα πριν την Μεγάλη Εβδομάδα.

Και σαν μην έφτανε αυτό, το εργοστάσιο σταμάτησε την παραγωγή γι άλλες μία ή δύο ημέρες λόγω προβλήματος στον πλυντήρα των φιαλών. Η ζημία αυτή προήλθε από την έλλειψη της τακτικής συντήρησης του παλαιωμένου μηχανήματος και την συνεχή πλύση επιστρεφόμενων φιαλών, τις οποίες επαναφέρατε στην αγορά, χωρίς καμία έρευνα ή έστω απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου, συμβουλευόμενος άραγε ποιους;;

Και φυσικά συνεχίζοντας τα αποδεδειγμένα πλέον «παραμύθια της Χαλιμάς» περί νομιμότητας και του τρόπου λειτουργίας του εργοστασίου, αποκρύπτεται ότι εδώ και πολλές ημέρες υπάρχει έλλειψη πρώτων υλών και φιαλών στο εργοστάσιο που εμποδίζουν την παραγωγή κάποιων και σε λίγο καιρό ίσως (;) και όλων των προϊόντων.

Η παραπάνω αναστολή λειτουργίας, η ιδιαίτερα μειωμένη παραγωγή προϊόντων, η αμελής συντήρηση των μηχανημάτων και η έλλειψη πρώτων υλών είναι διπλά καταστροφική για την ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ Α.Ε. καθώς όλα αυτά συνέβησαν εν όψει των εορτών του Πάσχα δηλαδή σε μία εποχή που υπάρχει ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση του ξινού νερού, αλλά και των αναψυκτικών που παράγει το εργοστάσιο.

Με άλλα λόγια η διοίκησή σας είναι συνώνυμη με πράξεις καταστροφής της επιχείρησης!

Κύριε Μπιτάκη, θα συμφωνήσω με μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου ότι άγνοια νόμου δεν συγχωρείται και θα σας υπενθυμίσω ότι η εκ προθέσεως πρόκληση ζημίας τιμωρείται και από τον Λαό και από την Δικαιοσύνη!

Στην απίθανη περίπτωση που θελήσετε να δώσετε κάποια εξήγηση για την καταστροφή που προκαλείτε και πριν τυχόν αρχίσετε τους μετά δακρύων όρκους, να θυμάστε τα σοφά λόγια του Αισχύλου που έλεγε ότι, δεν είναι οι όρκοι που μας κάνουν να πιστέψουμε κάποιον άνθρωπο, αλλά ο άνθρωπος που μας κάνει να πιστέψουμε τους όρκους.

Μετά τιμής

Γεώργιος Ν. Τσιρώνης
Δικηγόρος
πρώην Πρόεδρος Δ.Σ. «Ξινό Νερό Α.Ε.»
(υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό
«ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ»του Άνθιμου Μπιτάκη)

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 956 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.