“Γυναίκα”… σε χαράδρα έριξαν την ανθρώπινη σου φύση… (της Ερασμίας Ιωαννίδου)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Καρδιά γεμάτη από δώρα είχες οταν ήρθες στο φως της ζωής, αγκαλιά αυτοθυσιας χωρούσαν τα φτερά σου, ικανά να δώσουν πνοή στην πλάση ολόκληρη. Δε σεβάστηκαν την φύση σου, το πολυσύνθετο μηχανισμό της ιδιοσυγκρασίας σου, σε εκμεταλλεύτηκαν, σε απαρνήθηκαν, ρήμαξαν το ανθώδες άρωμα σου “Γυναίκα” …μα κυρίως την ανθρώπινη υπόσταση σου, τη μητέρα φύση σου.

Όλα μαζί εσύ… ένα ευωδιαστό λουλούδι ήσουν που ποδοπάτησαν την μυρωδιά από τα πέταλα της ψυχής σου, κάποιοι με την ιδιότητα “των Σαρκοβόρων” γεμάτοι… αιχμηρή συμπεριφορά απέναντι στην δική σου ζωή… όλοι όσοι γεννήθηκαν δίχως ύλη στην ψυχή τους. Βλέπεις, θεώρησαν τον εαυτό τους άξιο να σε διαμελίσουν, να σε ισοπεδώσουν σε βαθμό που στέγνωσαν μέχρι και τα υγρά σου μάτια… από δάκρυ.

Η δύναμη σου ισχυρό συρματόπλεγμα, σπαθί… ντυμένο με θέληση ανεξάντλητη, να κερδίζεις τις μάχες της σκληρής φύσης γιατί γεννήθηκες “Γυναίκα”… λησμόνησαν όμως ότι ήσουν άνθρωπος πρώτα.

Με όσες πληγές και αν φόρτωσαν τα τοιχώματα σου, σε χαράδρα για λίγο και αν σε έριξαν… εσύ σήκωσες την ματιά σου.. σε σκαλοπάτια ηλίου.

Κανείς δεν κατάφερε να ληστέψει και να στερήσει το δικαίωμα της ελεύθερης ζωής… της ελεύθερης αναπνοής σου… το να λέγεσαι και να ζεις ως Ανθρωπος!

Ερασμία Ιωαννίδου

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΡΑΣΜΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ – Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος και Κειμενογράφος σε Ραδιοφωνικό σταθμό

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 958 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.