Δέκα ώρες χωρίς ρεύμα η Τοπική Κοινότητα Δροσοπηγής την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Για πολλοστή φορά τον φετινό χειμώνα οι κάτοικοι της Τ.Κ. Δροσοπηγής έμειναν για πολλές ώρες χωρίς ρεύμα. Οι διακοπές ξεκίνησαν με την πρώτη μεγάλη χιονόπτωση και εξακολουθούν να συμβαίνον κάθε φορά που το φαινόμενο επαναλαμβάνεται. (Και ως γνωστόν επαναλαμβάνεται συχνά) 

Κάτοικοι του χωριού καταγγέλλουν ότι λόγω των συχνών διακοπών στην ηλεκτροδότηση έχουν υποστεί μικρές ή μεγάλες ζημιές σε ηλεκτρικές συσκευές. 

Σε επικοινωνία που είχαμε με την βουλευτή του Νομού μας κα. Πέτη Πέρκα μας ενημέρωσε ότι ζήτησε να γίνει τροποποιητική από τον αρμόδιο υπουργό στην απόφαση που πήρε για την αποζημίωση όσων υπέστησαν ζημιές από την διακοπή ρεύματος λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα» στην Αττική,  ώστε να ενταχθεί και ο νομός της Φλώρινας στην συγκεκριμένη ρύθμιση.

Δυστυχώς το αίτημα δεν έγινε δεκτό.

Ζητάμε από τον κυβερνητικό  βουλευτή του Νομού  κ. Γιάννη Αντωνιάδη να δει σοβαρά το θέμα έτσι ώστε και οι κάτοικοι των κοινοτήτων που υπέστησαν ζημιές εξαιτίας των διακοπών ρεύματος την περίοδο της κακοκαιρίας να τύχουν της ίδιας μεταχείρισης με αυτούς της Αττικής. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι κάτοικοι της Τ.Κ. Δροσοπηγής είναι υπερήλικες με προβλήματα υγείας και οι διακοπές ρεύματος  τους αφήνουν για πολλές ώρες χωρίς θέρμανση και δυνατότητα παρασκευής φαγητού. 

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 958 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


One thought on “Δέκα ώρες χωρίς ρεύμα η Τοπική Κοινότητα Δροσοπηγής την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.