Δήλωση υποψηφιότητας για τον Δήμο Αμυνταίου του Τρύφων Γρομπανόπουλου (ΒΙΝΤΕΟ – 30/01/2019)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αμυνταίου ανακοίνωσε ο Τρύφων Γρομπανόπουλος σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019.


Πιο αναλυτικά είπε τα εξής:

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες

Αναλαμβάνουμε τη διεκδίκηση του διευρυμένου Δήμου Αμυνταίου έπειτα από ώριμη σκέψη και θεωρώντας χρέος την ενασχόλησή μας με τα κοινά. Έχουμε το πλεονέκτημα ότι αποτελούμε μια φρέσκια πρόταση και όχι μια ακόμη πολιτική ανακύκλωση. Είμαστε μια ομάδα νέων κυρίως πολιτών, πολυσυλλεκτική η οποία έχει ως συνδετικό κρίκο το όραμα για ένα καλύτερο, αποτελεσματικότερο και δημοκρατικότερο Δήμο.

Στόχος μας είναι μια δημοτική αρχή που θα βασίζεται στη συνεργασία και τη δημοκρατία, μακριά από μικροκομματικές σκοπιμότητες και ιδιοτελή οικονομικά συμφέροντα.

Η βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων δημοτικών υπηρεσιών και η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του δημότη σε αυτές.

Η αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων φυσικών, οικονομικών και ανθρώπινων πόρων, δια μέσου της εκμετάλλευσης της καινοτομίας, της φαντασίας, τις νέες ιδέες και τις προτάσεις των πολιτών του Δήμου.

Η εξωστρέφεια των δημοτικών δράσεων, για την ανάδειξη της ιδιαίτερης φυσιογνωμίας του τόπου μας, της φυσικής του ομορφιάς, των τοπικών επιχειρήσεων, των προϊόντων τους και των εναλλακτικών επιχειρηματικών δυνατοτήτων που προσφέρουν.

Η επιδίωξη της οικονομικής αυτονομίας του Δήμου με τη δημιουργία εσόδων και την καταπολέμηση κάθε σπατάλης.

Καλούμαστε να κάνουμε μια νέα αρχή στα πάντα: Στον τρόπο σκέψης, διοίκησης, άσκησης πολιτικών, σχεδιασμού, στόχευσης, έργου, παραγωγικότητας και μετρήσιμης αποτελεσματικότητας. Μας εμπνέουν οι αρχές της δημοκρατίας, της διαφάνειας, της λογοδοσίας, της αλληλεγγύης και της ισότητας. Έχουμε μάθει να δουλεύουμε σκληρά, αποτελεσματικά. Μας εμπνέει η θέληση να κρατήσουμε τους νέους στον τόπο μας δίνοντάς τους προοπτική και μέλλον.

Η διεκδίκηση του Δήμου από την παράταξή μας δεν είναι ιδιοτελής ούτε ευκαιριακή. Για μένα και για τους συνεργάτες μου, ήταν, είναι και θα είναι ένας συνεχής αγώνας, ένας Αγώνας για τον Τόπο μας!

Καλώ όλους τους δημότες που διαθέτουν όνειρα και ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο, σε ενεργοποίηση, ώστε ο Δήμος μας να παίξει ένα ΝΕΟ και σύγχρονο ρόλο.

Σας ευχαριστώ.

Με εκτίμηση,

Τρύφων Γρομπανόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Αμυνταίου

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *