ΔΕΥΑΦ: Ενημερωτικό δελτίο σχετικά με την εγκατάσταση εξοπλισμού απομακρυσμένης ανάγνωσης κατανάλωσης νερού σε υφιστάμενα υδρόμετρα

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Αγαπητοί Καταναλωτές,

Σας γνωρίζουμε ότι, στα πλαίσια εκτέλεσης της Προμήθειας με τίτλο : «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για τη Βελτίωση Υποδομών Ύδρευσης στη Δ.Ε. Φλώρινας Δήμου Φλώρινας», προβλέπεται η εγκατάσταση εξοπλισμού στα υφιστάμενα υδρόμετρα της Δ.Ε.Υ.Α.Φ. την πόλη της Φλώρινας, για τη δυνατότητα ασύρματης –  απομακρυσμένης ανάγνωσης της ένδειξης κατανάλωσης νερού κάθε υδρομετρητή.

Για το σκοπό αυτό απαιτείται εργασία επί των υφιστάμενων υδρομετρητών της Δ.Ε.Υ.Α.Φ., που βρίσκονται στην υδροστήλη ή εντός του φρεατίου της υδατοπαροχής της οικίας σας, που θα εκτελεστεί από προσωπικό της Αναδόχου Εταιρείας.

Οι εν λόγω εργασίες θα ξεκινήσουν στα κτίρια της πόλης Φλώρινας από Δευτέρα, 06-12-2021, και για την εκτέλεσή τους απαιτείται η είσοδος αρμόδιου προσωπικού στο χώρο τοποθέτησης των υδρομετρητών.  

Επισημαίνεται ότι το προσωπικό της Αναδόχου Εταιρείας είναι εφοδιασμένο με κατάλληλη ταυτότητα, που φέρει σφραγίδα της Δ.Ε.Υ.Α.Φ., και την οποία είναι υποχρεωμένο να επιδείξει  εφόσον ζητηθεί.

Σε περίπτωση που απαιτείται να αντικατασταθεί υφιστάμενος υδρομετρητής με νέο, ο οποίος παρέχεται χωρίς χρέωση, θα γίνεται ολιγόλεπτη διακοπή υδροδότησης της αντίστοιχης υδατοπαροχής.

Σας παρακαλούμε για τη συνδρομή σας στο έργο της Δ.Ε.Υ.Α.Φ. και ζητούμε εκ των προτέρων τη κατανόησή σας για ενδεχόμενη αναστάτωση.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, σας παρακαλούμε να  επικοινωνείτε με την Υπηρεσία μας στα τηλέφωνα: 2385029517 – 2385024555 – 23850 24164.

Εκ της Δ.Ε.Υ.Α.Φ.


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.