Δεύτερη αίτηση στο ΣΔΑΜ κατέθεσε η ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΑΕ

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Μετά την αίτηση για το projectVegoraMines businesspark (καινοτόμα συστήματα αποθήκευσης ενέργειας) συνολικής επένδυσης 52 εκατομμυρίων ευρώ που κατέθεσε στο ΣΔΑΜ (Σχέδιο Δίκαιας Αναπτυξιακής Μετάβασης) από κοινού με την τοπική εταιρεία S.BI.E. Techniki σε συνεργασία με ευρωπαϊκό κατασκευαστικό οίκο ο οποίος διαθέτει σημαντική εμπειρία.

Η ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΑΕ επανήλθε σήμερα με την κατάθεση νέας επιχειρηματικής πρότασης για υπαγωγή στο ΣΔΑΜ ,με τη συνδρομή τεχνογνωσίας και τεχνολογίας Γερμανικού κολοσσού που τηρεί για την ώρα την ανωνυμία του.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, η νέα πρόταση αφορά στην καλλιέργεια φαρμακευτικών φυτών επί ιδιόκτητης έκτασης 44 στρεμμάτων, καθώς επίσης και την οικοδόμηση κτιρίων ξήρανσης, χημείου, βιολογικού καθαρισμού και συσκευαστηρίου, για την παραγωγή ειδικών φαρμάκων.

Η συνολική επένδυση υπολογίζεται σε 31 εκατομμύρια ευρώ, και οι επιτελείς της εταιρείας φιλοδοξούν συνολικά να απασχολήσουν 92 άτομα της περιοχής, εκ των οποίων 40 αγρότες και 20 εργατοτεχνίτες.

 .


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

One thought on “Δεύτερη αίτηση στο ΣΔΑΜ κατέθεσε η ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΑΕ

  • 04/03/2022, 23:12
    Permalink

    Ευχάριστα νέα μακάρι να περπατήσει η επενδυση που σχεδιάζουν.Δεν άκουσα κάποιον απο τους τοπικούς παράγοντες να πουν καλή ή κακή κουβέντα.
    Ο Δήμαρχος Αμυνταίου τι λέει???

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.