Δημιουργία ηλεκτρονικής αγοράς από τον Εμπορικό Σύλλογο Γρεβενών

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

To διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών την Πέμπτη 2 Απριλίου 2020 συνεδρίασε μέσω διαδικτύου και αποφάσισε την δημιουργία μίας πλατφόρμας ηλεκτρονικών πωλήσεων για όλα του μέλη.

Στόχος του εγχειρήματος είναι να κάνουμε πράξη το συνδυασμό των φυσικών καταστημάτων και το ηλεκτρονικού εμπορίου στην  νέα πραγματικότητα.

Στην ηλεκτρονική αυτή αγορά, οι  καταναλωτές θα μπορούν να βρούνε εύκολα όλα τα προϊόντα  των καταστημάτων της πόλης μας, να κάνουν ηλεκτρονικά τις αγορές τους, καθώς και να ενημερώνονται άμεσα για τις νέες προσφορές.

Τα καταστήματα που θα μετέχουν θα μπορούνε να τοποθετήσουν τα προϊόντα τους, τις προσφορές τους και να κάνουν ηλεκτρονικές πωλήσεις χωρίς προμήθειες.

Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι εδώ, είναι το παρόν και θα είναι το μέλλον, σκοπός μας είναι να δώσουμε τη δυνατότητα σε όλα τα μέλη μας να  έχουν την ευκαιρία να μπούνε στη νέα εποχή.  

Η μελέτη και κατασκευή της ηλεκτρονικής αγοράς θα γίνει με δωρεά και δεν θα επιβαρύνει ούτε τον σύλλογο, ούτε τα μέλη μας.  

Τα καταστήματα που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην πιλοτική λειτουργία να δηλώσουν ενδιαφέρον στην φόρμα https://forms.gle/Rs2LHe3jrGQeZ73G6 Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 956 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.