Δημοτική Παράταξη “Ενότητα-Συνεργασία”: Η σιωπή των Αντιδημάρχων δηλώνει απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας (ακολουθεί σχετικό βίντεο)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την προ ημερησίας συζήτηση, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Μπαρδάκας Χ. και Καρυπίδης Ν. έθεσαν σειρά ερωτημάτων αναμένοντας τις απαντήσεις. Μάταια όμως.

Ο κ. Χατζητιμοθέου, ο οποίος αναπλήρωνε τον Δήμαρχο που απουσίαζε, έκανε χρήση του δικαιώματος να δοθούν οι απαντήσεις στο επόμενο Συμβούλιο. Τότε παρενέβη ο κ. Μπαρδάκας και ζήτησε να απαντηθούν όσα ερωτήματα άπτονται των αρμοδιοτήτων των Αντιδημάρχων και με το σκεπτικό ότι για πολλά από τα θέματα που τέθηκαν είχαν ήδη εκδοθεί αποφάσεις.

Ακολούθησε παρατεταμένη σιγή. Κανένας από τους Αντιδημάρχους δεν μιλούσε. Τότε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου απευθύνθηκε ονομαστικά στον καθένα Αντιδήμαρχο ξεχωριστά δίνοντας τον λόγο, εάν βέβαια το επιθυμούσαν.

Αλλά ακόμα και τότε αγνόησαν τα πάντα και με πρόσχημα τους κανονισμούς δεν απάντησαν ή παρέπεμψαν σε μελλοντική συνεδρίαση.

Εάν αυτό δεν είναι απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου και των δημοτών που διαδικτυακά παρακολουθούν τις συνεδριάσεις, αναρωτιόμαστε τι άλλο θα έπρεπε να κάνουν ή να μην κάνουν για να τους αποδοθεί ο χαρακτηρισμός της συμπεριφοράς τους ως απαξίωση.

Η παράταξη μας δηλώνει ότι θα συνεχίσει να επιδιώκει τον διάλογο με κάθε μέσο και να αντιστέκεται. Ο νόμος της σιωπής δεν περνάει.

Παραθέτουμε ολιγόλεπτο οπτικό υλικό για να βγάλουν οι πολίτες τα συμπεράσματα τους:

Από το Γραφείο Τύπου

Δημοτική παράταξη "Ενότητα-Συνεργασία"
ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *