Διαγραφή (Ρηγίνος)

Κοινοποιώντας δείχνεις το ενδιαφέρον σου...

Αποποιούμαι της παιδείας που μου δόθηκε, ότι μας γέμισαν με χιλιάδες ψέματα τόσο που καλύτερα να μην ήξερα γραφή και ανάγνωση. Ακόμα και οι θετικές επιστήμες θεοποιήθηκαν τόσο που θεωρήθηκαν σαν υπέρτατα αγαθά για την ανθρωπότητα αλλά αγνοήθηκαν οι παρενέργειες τους, έτσι οι κατά καιρούς εφευρέσεις χρησιμοποιήθηκαν για την εκμετάλλευση και την κερδοσκοπία, παρά για το γενικότερο κοινωνικό όφελος.

Και φτάσαμε στο σημείο της κατάρρευσης των συστημάτων πάνω στα οποία στηρίχτηκε ο σύγχρονος ρυπογόνος ανθυγιεινός τρόπος ζωής του ανθρώπου, διαψεύδοντας τις προσδοκίες μας για το ευ ζην.

Αποποιούμαι της συνέχισης της ψευτιάς και παραιτούμαι, αν δεν αποτινάξουμε και αποτιναχτούμε απ’ όλα τα κέντρα εξουσίας, κάνοντας μια καινούργια αρχή βασισμένη στην προστασία του πλανήτη γη, να ξαναβρούμε τον παράδεισο που χάσαμε.

Ο κορωνοϊός ήρθε να μας ταρακουνήσει και να πάρουμε άμεσα αποφάσεις για την επιβίωση μας, αν θέλουμε πραγματικά να εκμεταλλευτούμε τις λίγες ωφέλιμες γνώσεις που αποκτήσαμε.

Δηλώνω μυρμήγκι, σαύρα, ποντίκι, χελιδόνι αλλά όχι άνθρωπος, ντρέπομαι.

Τίποτε δεν θα είναι το ίδιο πια με αφορμή την πανδημία και αλίμονο στους ιερείς και στους φαρισαίους που επιμένουν πάνω στο ίδιο τροπάριο. Στον Δήμο Αμυνταίου έχουμε πέντε γιατρούς ιδιώτες (μαζί με τους δύο μικροβιολόγους), πέντε του δημοσίου στα περιφερειακά ιατρεία και είκοσι-δύο παπάδες!

11/4/2020

Ρηγίνος


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 913 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό8%

Terra Greca - Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων - Φλώρινα

One thought on “Διαγραφή (Ρηγίνος)

  • 13/04/2020, 02:55
    Permalink

    22 ιερείς, αφού ανάλογα είναι και τα χωριά…
    Όσον αφορά το ψεμμα του ιού, αφού είναι το πρόσχημα επιβολής οικονομικών μέτρων, θα πρέπει να ντρέπεστε εσείς οι “επιστήμονες”, που γίνατε όργανα των οικονομολογων…

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *