Διαδικτυακό Workshop της HELMEPA “Ασφάλεια στη Θάλασσα” την Πέμπτη 2/7/2020

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Αγαπητές/οί Κυρίες/Κύριοι,

Ενώ διανύουμε ήδη τον πρώτο μήνα αυτού του ιδιαίτερου καλοκαιριού λόγω της πανδημίας του COVID-19 και οι θαλάσσιες δραστηριότητες επανέρχονται σταδιακά, η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος – HELMEPA σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση (live streaming μέσω της πλατφόρμας Zoom) το επίκαιρο Workshop με θέμα «Ασφάλεια στη Θάλασσα» την Πέμπτη 2 Ιουλίου και ώρες 09.30 – 14.00.

αφίσα - διαδικτυακό σεμινάριο

Το Workshop εντάσσεται στο τριετές (2019-2022) πρόγραμμα “Ενισχύοντας το Πνεύμα Ναυτικής Ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο” που υλοποιεί η HELMEPA σε συνεργασία με τα Εταιρικά Μέλη Hellenic Lloyd’s και DYNAMARINe στην Ελλάδα καθώς και την αδελφή Ένωση CYMEPA στην Κύπρο, με την ευγενική υποστήριξη του Βρετανικού κοινωφελούς οργανισμού Lloyd’s Register Foundation (LRF)*.

Στα συνημμένα περιλαμβάνονται σχετικό εικαστικό και το αναλυτικό πρόγραμμα του Workshop, το οποίο μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν επαγγελματίες αλιευτικών, τουριστικών, μηχανοκίνητων και ιστιοπλοϊκών σκαφών αναψυχής αλλά και ερασιτέχνες στην Ελλάδα και την Κύπρο. Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν στα Ελληνικά και οι συμμετέχοντες θα λάβουν ηλεκτρονικά Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε, παρακαλούμε δηλώστε το συντομότερο δυνατόν με μήνυμα στο training@helmepa.gr το ονοματεπώνυμο και την ιδιότητά σας, καθώς και ένα προσωπικό e-mail επικοινωνίας στο οποίο θα γίνει η αποστολή του link και των οδηγιών για την εγγραφή (registration) και τη livestream παρακολούθηση του Workshop.

Αναμένοντας τη συμμετοχή σας, παραμένουμε στη διάθεσή σας για τυχόν περαιτέρω διευκρινίσεις.

Με εκτίμηση,

Γραμματεία HELMEPA


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.