Διακρίσεις της ομάδας ποδηλασίας του ΣΟΧ Φλώρινας στους αγώνες ορεινής ποδηλασίας του πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος – Ιερισσός (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Η αγωνιστική ομάδα ποδηλασίας του ΣΟΧ Φλώρινας έλαβε μέρος, στους αγώνες ορεινής ποδηλασίας Ιερισσού, που είναι ενταγμένοι στο επίσημο πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας σαν Κύπελλο Βορείου Ελλάδος ΕΠΣΜαΘ για το έτος 2021.

Συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Νοεμβρίου μετέβησαν στην Ιερισσό Χαλ/δικης και συμμετείχαν στα αγωνίσματα Eliminator και Cross Country που διοργανώθηκαν από τον ποδηλατικό Σύλλογο Ιερισσού και την ΕΠΣΜΑΘ.

Αξιοσημείωτες ήταν οι εμφανίσεις όλων των αθλητών μια και κατάφεραν να είναι παρών σε όλες τις απονομές των κατηγοριών που συμμετείχαν.

Στην αποστολή του Σ.Ο.Χ. συμμετείχαν οι Γεωργία Δούκα, Μούτσιος Ιωάννης, Πολπατζής Παύλος, Ζαραβέλης Αδάμ, Καραβασίλογλου Μάριος και Σιάμκουρης Κωνσταντίνος, την ομάδα συνόδεψε ο προπονητής της ακαδημίας Αλπικού του Σ.Ο.Χ. Αλέξανδρος Σιάμκουρης.

Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα των αθλητών του Σ.Ο.Χ. για τα αγωνίσματα του Eliminator και Cross Country αντίστοιχα Γεωργία Δούκα (1η – 1η) , Μούτσιος Ιωάννης (7ος – 9ος), Πολπατζής Παύλος (2ος – 4ος), Ζαραβέλης Αδάμ (4ος – 6ος), Καραβασίλογλου Μάριος (6ος – 5ος) και Σιάμκουρης Κωνσταντίνος (5ος – 4ος ).

Το Δ.Σ. του Σ.Ο.Χ. συγχαίρει θέρμα τον έφορο ποδηλασίας του συλλόγου Θεόδωρο Σβάρνα, τους προπονητές Παναγιώτη Κάσπαρη και Σίμο Πολπατζή για την πολύτιμη συνδρομή τους στην άριστη προετοιμασία και υποστήριξη της αγωνιστικής ομάδας, τον Αλέξανδρο Σιάμκουρη για την προσφορά του τόσο στο αλπικό όσο και στο ποδηλατικό τμήμα του Συλλόγου.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και στους γονείς και τα μέλη του Συλλόγου για τη βοήθεια και φροντίδα που προσφέρουν στους αθλητές του τμήματος.

Οι προπονήσεις των ακαδημιών του συλλόγου σε ποδηλασία και χιονοδρομία συνεχίζονται κανονικά και για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τους προπονητές στα τηλέφωνα του συλλόγου 23850.29939 και 6947.525.632.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στα site της Ε.Ο.Π. https://hellenic-cycling.gr και ΕΠΣ.ΜΑΘ https://epsmath.gr/

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Καράντζας Χ. Λάζαρος


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.