Διακόπηκε η διαδικασία άρσης του χιονιού στη Φλώρινα μετά από καταγγελία πολίτη για “διατάραξη κοινής ησυχίας”!

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Ο Δήμος Φλώρινας οφείλει να ενημερώσει τους πολίτες πως η χθεσινοβραδινή διαδικασία άρσης του χιονιού από κεντρικές οδούς της πόλης διακόπηκε, μετά από καταγγελία συμπολίτη μας στην Αστυνομία για “διατάραξη κοινής ησυχίας” στις 00:15′!

Ο αποχιονισμός είναι μία διαδικασία που απαιτεί χρόνο και υπομονή και οι βραδινές ώρες είναι οι ιδανικότερες για την άρση του χιονιού, καθώς τότε είναι κλειστά τα εμπορικά καταστήματα και διευκολύνεται η όλη διαδικασία.

Δυστυχώς, κάποιοι συμπολίτες μας αδυνατούν να κατανοήσουν το κοινό καλό και λειτουργούν με τρόπο τιμωρητικό απέναντι τόσο στον Δήμο Φλώρινας, όσο και στο σύνολο των πολιτών.

Είναι θλιβερό και κατακριτέο το γεγονός της καταγγελίας μίας συντονισμένης προσπάθειας που στόχο έχει να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο και στη διευκόλυνση της καθημερινότητας, σε συνδυασμό μάλιστα με την κρίσιμη κατάσταση που έχει προκύψει λόγω και των σεισμικών δονήσεων.

Ο Δήμος Φλώρινας ζητά την κατανόηση και τη συνεργασία όλων σε όλους τους τομείς. Μόνο έτσι, από κοινού, θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και θα βρούμε τις λύσεις που απαιτούνται.

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *