Διανοµή διαφόρων προϊόντων από την Κοινωφελή Επιχείρηση, τον Δήµο και την Ιερά Μητρόπολη Φλώρινας για τους δικαιούχους ΤΕΒΑ-ΚΕΑ

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Σας ενηµερώνουµε ότι την Τρίτη 10 Μαρτίου 2020 τις ώρες 09:00 π.µ. µε 14:00 µ.µ, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήµου Φλώρινας σε συνεργασία µε τον Δήµο Φλώρινας και την Ιερά Μητρόπολη Φλώρινας θα προβεί στη διανοµή προϊόντων, στο χώρο του Κλειστού Γυµναστηρίου – ∆ηµοτικού Αθλητικού Κέντρου (∆.Α.Κ.), στο τέρµα της λεωφόρου Μοναστηρίου.

Η διαδικασία εκτελείται από την «Κοινωνική Σύµπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας», η οποία έχει συσταθεί για τις ανάγκες του ΤΕΒΑ-ΚΕΑ, µε την παραλαβή των προϊόντων να γίνεται από την Π.Ε. Φλώρινας, ως επικεφαλή εταίρο και τη διανοµή τους από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήµου Φλώρινας, τον Δήµο Φλώρινας και την Ιερά Μητρόπολη Φλώρινας.

Οι ωφελούµενοι του προγράµµατος ΤΕΒΑ-ΚΕΑ θα πρέπει να έχουν µαζί τους το δελτίο της Αστυνοµικής Ταυτότητας και τον αριθµό ΑΜΚΑ σε επίσηµο έγγραφο ή εξουσιοδότηση από τον δικαιούχο για την παραλαβή των προϊόντων από άλλο άτοµο.

Για την Κοινωφελή Επιχείρηση ∆ήµου Φλώρινας

Παναγιώτης Νώτας – Πρόεδρος ∆.Σ.

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 960 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.