Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο: Επιστήμη και κοινωνία στον πόλεμο της πανδημίας (19 και 20/9/2020 – Αποσπάσματα)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Δημιουργός: Ανεξάρτητη Συμμαχία των γιατρών της Αθήνας. Πρωτοστατεί ο Ανδρέας Γιανουλόπουλος- καρδιολόγος.

Συμμετέχουν: Eραστές της ηθικής και της δεοντολογίας της Επιστήμης.-

-Dr.Guido C.Hofmann – Μarbur- Hamburg – Ανθρώπινη Ιατρική:

Οι μάσκες προτείνονται όχι για ιατρικούς αλλά για πολιτικούς λόγους. Προκαλούν πονοκεφάλους και βλάβες στον εγκέφαλο. Η ατζέντα που προσπαθούν να εφαρμοστεί είναι να υπάρχει μια αντικοινωνική συμπεριφορά για να είναι εύκολο να χειραγωγηθούν οι άνθρωποι. Η μάσκα στα παιδιά δημιουργεί ψυχολογικά προβλήματα, παθαίνουν ψύχωση με το να πλένουν συνέχεια τα χέρια τους , τα απομακρύνει από τους γονείς και όλους τους δικούς τους και γενικά τα κάνει αντικοινωνικά. Τα μικρά παιδιά φοβούνται να βγάλουν τη μάσκα για να μη πεθάνουν ο παππούς και η γιαγιά, επειδή νομίζουν ότι έχουν επάνω τους κάποια ζουζούνια που θα τα μεταφέρουν σ’αυτούς.

Τα εμβόλια, όχι μόνο δεν έχουν αποτελεσματικότητα, όπως δεν είχαν και στους προηγούμενους ιούς, αλλά θα περάσουν στο DNA των παιδιών και θα διαμορφωθεί μια άλλη κατάσταση. Αυτό είναι καταστροφικό και έγκλημα κατά τις ανθρωπότητας γιατί κανείς δεν ξέρει τ’αποτελέσματα. Πάντως σε κάποιο βαθμό βοηθάει η βιταμίνη D.

Όμως είμαι θυμωμένος με τις 400 χιλιάδες γιατρούς στην Γερμανία και τους εκπαιδευτικούς που δεν μιλάνε, είπε ο G.Hofmann.- —

Dr. Stefano Montanari – Ιταλός καθηγητής ιατρικής νανοπαθολογίας, Βιολόγος, με 40 χρόνια στην καρδιακή χειρουργική, με διατριβή στη μικροχημεία:

Δεν είναι πανδημία ο ιός αυτός. Η μάχη κατά του κορωνοιού είναι μια απάτη. Και δεν μπορεί να υπάρξει εμβόλιο γιατί ο ιός αυτός μεταλλάσσεται με κοσμική ταχύτητα. Είναι σαν να κυνηγάς μια χίμαιρα. Δεν είναι ο ίδιος ιός σε κάθε χώρα. Διαφορετικός είναι στην Ιταλία, στη Γερμανία στην Κίνα κ.λ.π.

Στην Ιταλία τους πολλούς τους σκότωσε το σύστημα υγείας, η κακοδιαχείριση, η διαφθορά.Με επίσημα στοιχεία πεθαίνει κάθε μέρα πολύς κόσμος από ενδονοσοκομιακές λοιμώξεις και όχι από τον ιό. Δεν αντιμετωπίστηκε σωστά, χρησιμοποιήθηκε βίαιη χορήγηση οξυγόνου που δημιουργεί θρομβοεμβολές στους πνεύμονες.

Ναι, υπάρχει ένας ιός, είναι εντελώς νέος και δεν μπορώ ακόμα με βεβαιότητα να πω αν τον δημιούργησαν στο εργαστήριο ή προήλθε από ποντικούς, νυχτερίδες ή από κάπου αλλού. Βρίσκεται ακόμα στο στάδιο τις αναζήτησης. Δεν τον πιάνουν τα αντιβιοτικά ή τα άλλα φάρμακα. Χθές υπήρχε ένας ιός, αύριο θα είναι ένας άλλος. Όλη η κουβέντα υπό αυτές τις συνθήκες είναι μια παγκόσμια απάτη. –

Dr.Goulio Tarro.- Καθηγητής Ιολογίας πανεπιστημίου Νάπολης:

-Τα θύματα από τον Κορωνοιό είναι 500 φορές λιγότερα από άλλες παθολογίες.-Ο ασυμπτωματικός δεν μεταδίδει το νόσημα γιατί έχει πολύ μικρό υλικό φορτίο. -Οι οδηγίες από το υπουργείο υγείας είναι παράνομες και αντισυνταγματικές, γιατί δεν μπορεί να υπάρχει υποχρεωτική πράξη.

-Τα τεστ δεν είναι αξιόπιστα, δεν είναι ιατρικό προϊόν, μπορούν να γίνονται και από μη γιατρούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για διαγνώσεις. Οι ειδικές μάσκες πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο από τους ασθενείς και να αλλάζονται συχνά. Δεν πρέπει να είναι επιβεβλημένο να φοράνε όλοι μάσκες. Και προπάντων όχι τα παιδιά γιατί υπάρχει κίνδυνος για αυτισμό. Ακόμα, εμποδίζουν την ανάπτυξη της κοινωνικότητας. Είναι σημαντικό να φαίνεται η έκφραση του προσώπου.- —

Dr.Sucharrit Bhakdi. Eiδικός Μικροβιολόγος-Ιολόγος:

Υπάρχουν όχι ένας, αλλά 10 Κορωνοιοί. Συμβαίνει γενικά με τους ιούς να υπάρχει μια έξαρση για ένα διάστημα και μετά εξαφανίζονται. Το αμυντικό σύστημα του οργανισμού είναι προστατευμένο.Τα δυνατά αντισώματα εμποδίζουν τον ιό να εισέλθει στον οργανισμό. Και είναι καλύτερα να δυναμώνουν τα αντισώματα ειδικά στα παιδιά ώστε να αποκτήσουν καλύτερο ανοσοποιητικό σύστημα.

Dr. Wolfgang Wodarg – Γερμανός καθηγητής Φυσιολογίας, ειδικός στον τομέα της υγείας:

Έχουν γίνει 300 χιλιάδες τεστ που δεν είναι όλα αξιόπιστα. Πολλά από αυτά είναι ψευδώς θετικά.—

-Αντώνης Παπαντωνίου. Ναύαρχος ε.α. – Νομικός:

Ο άνθρωπος γεννιέται ελεύθερος. Έχει αυτοφυή δικαιώματα. Οι διεθνείς συμβάσεις περιλαμβάνουν την προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Αυτά πέρασαν στα Συντάγματα όλων των χωρών. Να γίνει σεβαστή η οικουμενική Διακήρυξη του ’48-’49, η Διεθνής Σύμβαση της Ρώμης του 1950 για τα ανθρώπινα δικαιώματα, που σημαίνει ότι προστατεύεται η αξιοπρέπεια του κάθε ανθρώπου, το δικαίωμα του στη ζωή, στην υγεία, στην διαμόρφωση και ελευθερία της σκέψης του. Οι Ναζί επιχείρησαν να εξουσιάσουν τους ανθρώπους με την κατάργηση όλων των δικαιωμάτων. Ευτυχώς τελικά δεν το κατάφεραν. Όσα άτομα είναι άρρωστα και επικίνδυνα, πρέπει να περιορίζονται για να θεραπευτούν αλλά όχι να κλειδώνεται ένας ολόκληρος πληθυσμός. Δεν είναι σοβαρό όλο αυτό που περνάμε. Στις διεθνείς συμβάσεις πρέπει ο γιατρός να έχει τη συναίνεση μου για να με αγγίξει, ακόμα πρέπει να με ενημερώσει για την κατάσταση μου και να με ρωτήσει αν δέχομαι τη θεραπεία. Κι αν ακόμα τη δεχθώ, είναι δικαίωμα μου να διακόψω τη θεραπεία όποτε θέλω. Δική μου είναι η ζωή.

Ιατρική πράξη είναι και η μάσκα. Με υποχρεώνουν να εισπνέω με τη μάσκα το διοξείδιο του άνθρακα που εκπνέω. Μιλάμε για καταναγκασμό . Δεν υπάρχει νομιμοποίηση, είναι εκτός Συνταγματικής Πράξης. Έχουμε Κατοχή, μια Κατοχή χειρότερη από την προηγούμενη του 1940 γιατί η τωρινή δεν είναι φανερή. Ο στόχος δεν είναι να με θεραπεύσουν αλλά να με καθυποτάξουν, να μου στερήσουν την ελευθερία μου για να μπορούν να με ελέγχουν.

(Το κείμενο μας απέστειλλε η κα. Αλεξάνδρα Λιώτση, κάτοικος Αθηνών από τη Φλώρινα.)


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 950 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.