Διεξαγωγή δωρεάν εκπαιδευτικού σεμιναρίου & συνεντεύξεις υποψηφίων για εργασία στον τομέα του Τουρισμού

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

“ΑQUILAontheRoad 2022”

Φλώρινα13/2/2022,Lingos HotelTottis

Ο δρόμος για καριέρα στον τουρισμό ξεκινάει τοπικά!

Μετά την μεγάλη επιτυχία του πρώτου “AQUILAontheRoad2020”, ο Όμιλος ξενοδοχείωνAQUILAHotels&Resortsσε συνεργασία με την εταιρίαεκπαίδευσης και διαχείρισης Ανθρώπινου ΔυναμικούAA+Partners, διοργανώνει το AQUILAontheRoad 2022” σε έξι πόλεις της Β. Ελλάδος. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωσηστις 13/2/2022στη Φλώριναγια όσους ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στον τομέα του τουρισμού. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 15:30.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν ένα δίωρο εκπαιδευτικό σεμινάριο από την καταξιωμένη στο χώρο εταιρία εκπαίδευσης AA+Partners με θέμα “Τα ξενοδοχεία στην εποχή Covid-19 και μετά – Οι νέες τάσεις”. Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν οι νέες τάσεις στον χώρο, οι αλλαγές που έφερε η πανδημία, ποιες από αυτές ήρθαν για να μείνουν και οι εξελίξεις στον τομέα της εξυπηρέτησης του πελάτη. Στο τέλος της εκπαίδευσης θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Στη συνέχεια, τα στελέχη του ομίλου ξενοδοχείων AQUILAHotels&Resorts θα παρουσιάσουν την εταιρία καθώς και τις δυνατότητες καριέρας και τις νέες θέσεις εργασίας στα ξενοδοχεία του δυναμικά αναπτυσσόμενου Ομίλου στην Κρήτη.

Τέλος, στο τελευταίο μέρος της εκδήλωσης, όσοι παρευρισκόμενοι το επιθυμούν και έχουν αιτηθεί σχετικά, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν επιτόπου συνεντεύξεις με τα στελέχη του ομίλου ΑQUILAHotels&Resortsκαι να διερευνήσουν τις δυνατότητεςεργασίας στo σημαντικό αυτό ξενοδοχειακό Όμιλο στην Κρήτη.

Η φυσική πρόσβαση στο χώρο της εκδήλωσης θα γίνεται μόνο με πιστοποιητικό/βεβαίωση εμβολιασμού κατά της νόσου Covid-19 ή πιστοποιητικό νόσησης. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στον χώρο με ταυτόχρονη τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων.

Προκειμένου να τηρηθούν όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης, απαραίτητη προϋπόθεση γιασυμμετοχή είναι η ηλεκτρονική εγγραφή των ενδιαφερομένων στοhttps://bit.ly/AquilaontheRoad2022.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Συστήνεται η αποστολή τουβιογραφικού σημειώματος μέσω της φόρμας εγγραφής.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι μέρος του «AQUILAontheRoad 2022»

  • ΚΟΖΑΝΗ         11/2/2022       “Κοβεντάρειος”Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
  • ΤΡΙΚΑΛΑ         12/2/2022       Gallery Art Hotel
  • ΦΛΩΡΙΝΑ       13/2/2022       Lingos Hotel-Tottis
  • ΣΕΡΡΕΣ                        18/2/2022       Elpida Resort & Spa
  • ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ   19/2/2022       Astir – EgnatiaAlexandroupolis
  • ΔΡΑΜΑ           20/2/2022       Hydrama Grand Hotel

AquilaHotelsandResorts

ΟόμιλοςAquila Hotels & Resortsαποτελείταιαπό4ξενοδοχειακέςμονάδες 5*****στηνΚρήτη(AquilaRithymnaBeach, AquilaPortoRethymno, AquilaEloundaVillage, AquilaAtlantisHotel) μεπροδιαγραφέςκαιυπηρεσίεςυψηλούεπιπέδου, μετρώνταςπολλέςδεκαετίεςστονελληνικόξενοδοχειακόκλάδο.Ως άξιος εργοδότης της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας με αγάπη για την φιλοξενία, ανοίγει τις πόρτες του σε επαγγελματίες, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας μέσα σε ένα επαγγελματικό και φιλικό περιβάλλον.

Ο όμιλος έχει τιμηθεί με πολλά διεθνή βραβεία από τουριστικούς οργανισμούς και διεθνείς ενώσεις για την ποιότητα των υπηρεσιών του με χιλιάδες πιστούς πελάτες και πολλές δράσεις στο ενεργητικό του για την διατήρηση της περιβαλλοντικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Κρήτης. Στόχος του ομίλου Aquila δεν είναι απλώς να φανεί αντάξιος των προσδοκιών του επισκέπτη αλλά να τις υπερβεί, πάντα με γνώμονα τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και την άψογη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών του.

Σχετικά με την AA+ Partners

Η AA+Partners κατέχει μια σφαιρική και σε βάθος προσέγγιση του ανθρώπου ως κεντρικού παράγοντα αλλαγής του επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Από την ίδρυση της το 2001, η εταιρία προσφέρει υψηλής ποιότητας και αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας υπηρεσίες που επικεντρώνονται στην εκπαίδευση προσωπικού και τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, καλύπτοντας ένα μεγάλο εύρος αναγκών.

Για περισσότερες πληροφορίες:

AA+ Partners, κ. ΒασιλικήΚουτσουμπή, 2310476020, administration@training.gr

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 958 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.