Δωρεάν Διαδικτυακό ψυχο-εκπαιδευτικό σεμινάριο από το Συμβουλευτικό Κέντρο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» στις 20/9/2021

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

«Και ξαφνικά… Σχολείο!»

Δωρεάν Διαδικτυακό  ψυχο-εκπαιδευτικό σεμινάριο από το Συμβουλευτικό Κέντρο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

Το Συμβουλευτικό Κέντρο για γονείς, εκπαιδευτικούς  και εφήβους της Ένωσης Μαζί για το Παιδί διοργανώνει μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ZOOM δωρεάν ψυχό-εκπαιδευτικό σεμινάριο για γονείς παιδιών με θέμα:

«Και ξαφνικά… Σχολείο!» | Δευτέρα  20/9/21 και ώρα 10.00-11.30, μέσω ZOOM | Εγγραφή ΕΔΩ

Με την πρώτη επαφή με το παιδικό σταθμό ή το προνήπιο, τα μικρά παιδιά φεύγουν για πρώτη φορά από την ασφάλεια της οικογένειας και εισέρχονται σε ένα περιβάλλον διαφορετικό που σταδιακά θα αρχίσει να αποκτά μεγάλη σημασία στη ζωή του παιδιού. Είναι το πρώτο πλαίσιο, μετά την οικογένεια, που θα αρχίσει να επηρεάζει και να διαμορφώνει την προσωπικότητα του παιδιού.

Όλη αυτή η διεργασία αποτελεί μια μεγάλη αλλαγή στην ζωή τόσο του παιδιού όσο και των γονέων. Οι γονείς έχουν αρκετές αγωνίες. Θα μπορέσει το παιδί τους να ανταπεξέλθει; Θα προσαρμοστεί;  Ποιες αντιδράσεις του παιδιού είναι εντός ενός φυσιολογικού πλαισίου; Πώς να διαχειριστούν διάφορα ζητήματα που προκύπτουν γύρω από το νέο ξεκίνημα.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να συζητηθούν όλα αυτά τα ερωτήματα και να ενισχυθούν οι γονείς, ανάλογα με το αναπτυξιακό στάδιο που βρίσκεται το παιδί τους, στο  να διαχειριστούν με τον βέλτιστο τρόπο αυτό το νέο «άνοιγμα» που συντελείται.

Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων | Εγγραφή ΕΔΩ

Πληροφορίες: στην Τηλεφωνική Γραμμή 115 25  ή στο email: 11525@mazigiatopaidi.gr

Τρόπoς Διεξαγωγής: Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ZOOM. Διευκρινίσεις και οδηγίες θα σταλούν στους τελικούς συμμετέχοντες έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία.

Μαζί για το παιδί - 11525
ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *