Δωρεά μασκών και αντισηπτικών σε νοσοκομεία και αστυνομία από τον Μάκη Ιωσηφίδη

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Η μεγάλη υγειονομική κρίση του κορωνοϊού ανέδειξε τους καθημερινούς ήρωες της χώρας μας. Στην πρώτη γραμμή είναι οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία που δίνουν καθημερινά τη μάχη για τη ζωή, αλλά και οι αστυνομικοί μας, που δείχνοντας υποδειγματικό επαγγελματισμό μας προστατεύουν αποτελεσματικά και έχουν δημιουργήσει αίσθημα εμπιστοσύνης στους πολίτες. Φυσικά, είναι και όλοι οι εργαζόμενοι και επαγγελματίες που παρέχουν υπηρεσίες στο κοινωνικό σύνολο κατά την δύσκολη αυτή περίοδο που αναγκαζόμαστε να μένουμε σπίτι.

Τους ανθρώπους αυτούς οφείλουμε να ευχαριστήσουμε έμπρακτα και να στηρίξουμε το έργο τους, ο καθένας στο μέτρο που μπορεί. Αντιλαμβανόμενος την κοινωνική μου ευθύνη να στηρίξω τους ανθρώπους που μας στηρίζουν, που έβαλαν πλάτη στη δοκιμασία που ζει η χώρα και συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να βγούμε νικητές από τη μάστιγα του κορωνοϊού, έκανα το ελάχιστο που μπορούσα. Πραγματοποίησα δωρεά σε μάσκες και αντισηπτικά προς το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας, το Μποδοσάκειο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, το Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου και την Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας.

Ευχαριστώ θερμά τους Διοικητές των Νοσοκομείων και των μονάδων της Αστυνομίας για την υποδοχή, αλλά κυρίως για την προσφορά τους στην τοπική μας κοινωνία.

Μάκης Ιωσηφίδης
Επιχειρηματίας
πρώην Δήμαρχος Αμυνταίου


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.